Laden Evenementen

Halloween afstand activatie

In de energie van All Hallow Eve (Halloween) of het oud Keltische Samhain stemmen we vanavond af op deze frequenties. In deze dag energie zijn de sluiers tussen werelden dunner dan anders en kun je nog veel makkelijker contact maken met je eigen hogere bewustzijnslagen. De oorspronkelijke naam voor dit oude feest (Kelten) was Allerheiligen.

En deze afstemming vanavond zal gericht worden o het Heiligen van Alle delen van jouw Zelf!

I.s.m. met Lichtbegeleiding (Meesters en Engelen) zullen we steeds diepere lagen van ons Zelf mogen uitnodigen om terug naar ons bewustzijn te keren, weer bewust te worden en te integreren. Zodat we meer compleet ons Zelf kunnen ervaren. Zielsdelen die mogelijk lange tijd achter gebleven, afgesneden en of vergeten zijn kunnen op deze wijze weer terugkeren en gekoppeld worden aan ons menselijk ervaringswezen. Waarmee ook kwaliteiten en bewustzijn weer vergroot en completer worden.

Het eren en heiligen van alle delen van je Zelf is essentieel, vanuit je hart, om je Zelf op alle fronten te erkennen en omarmen.

Van hieruit kun je makkelijker oude (denk)patronen of ondermijnende energiepatronen gaan herkennen, bewust maken en doorbreken. Patronen en krachten die je telkens terug zetten in afgescheiden en dualistisch ervaren en denken.

Toch hebben al deze delen in ons Zelf ook een bestaansrecht en zijn niet voor niets geceerd ergens in onze groei en bewustzijn. Het dieper doorgronden van deze patronen, die in feite wonden zijn, geeft ook het zicht o welke achtergronden, angsten, pijnlagen daar achter zitten.

Deze avond mogen we al die delen ook dieper gaan verstaan en in ere herstellen

Door je Zelf volledig te eren, ook deze schaduw- of wond delen, bekrachtig je je Zelf in het Licht van Eenheid en Liefde.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!