Laden Evenementen

Afstand activatie: hemelvaart en de energie van de Ascension star

 

In de energie en trillingsverhogingen van dit moment, waarin iedereen de eigen persoonlijke groeiprocessen doorloopt, mag deze transmissie en afstand activatie je een steuntje in de rug bieden.

In deze transmissie en afstand activatie staat zowel de hemelvaart van Yeshua (Jezus) als de Ascension Star energie centraal. Een frequentie die ook in jouw eigen bewustzijn aanwezig is en in herinnering gebracht is door Jezus’ hemelvaart, maar tevens prachtig vorm gegeven in een bijzonder sieraad bij Bewust Zijn Centrum Apofyliet verkrijgbaar is.

De energie van de Ascension Star wordt dieper aangeraakt en geactiveerd binnen je eigen bewustzijn in deze transmissie,
Waardoor het gebalanceerd verbinden van polariteiten zodat manifestatiekracht, hoger bewustzijn en een gegronde basis in je bewustzijn geopend wordt, waardoor je eigen hoger bewustzijn dieper ‘in kan dalen’.
De kracht van ‘zo boven zo beneden, en andersom’ is ingecodeerd in de Ascension Star waarmee een harmonische energie ontstaat, een diepere gebalanceerde verbinding tussen mens-zijn en hoger bewustzijn, met het hart als centrum en verbindingspunt.
Telkens opnieuw zal een geactiveerde Ascension Star  hogere lagen of golflengtes van je eigen bewustzijn openen, activeren en uitlijnen met wie jij bent als menselijke uitdrukking van bron.
De Ascension Star stimuleert, activeert en ondersteund je Ascensieproces op alle lagen evenals je verbinding met alle lagen van wie jij bent.
Vanuit gebalanceerde en geïntegreerde ascensieprocessen stimuleert en activeert deze ook het belichamen en het uitstralen van de geïntegreerde, belichaamde delen van zijn.
Deze vorm van de Ascension Star activeert het steeds dieper leven en manifesteren van jouw zijn in uitlijning met al wat is en al wie jij bent.

Een bewuste uitlijning met je eigen Ascensie en Descentie proces!

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Meer soortgelijke afstand activaties en transmissies deze maand, vind je hier!

Meer informatie over de Ascension Star sieraden, vind je hier!

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!