Laden Evenementen

Afstand activatie: Het rijzen van Sirius/ oud Egyptisch nieuw jaar

 

Tijdens de dag waarop Sirius weer aan de hemel verschijnt, het Oud Egyptisch nieuw jaar en belangrijk  Portaal gaan we ons afstemmen op dit bijzondere moment, waarop de Leeuwenpoort open gaat.

De Leeuwenpoort is een periode die elk jaar terugkeert, waarin we enorm in onze eigen (Leeuwen en Leeuwinnen) kracht geïnitieerd worden.

De energie van dit moment zal centraal staan en vooral de veelheid van samenvallende bijzondere energie stromen.

Tijdens deze afstand activatie en transmissie, zul je dieper voelbaar en bewust je bewustzijn op al deze energieën afstemmen, uitlijnen en gaan ervaren wat deze samenkomst van energieën voor jouw groei kunnen betekenen.

Verbindingen met de Sisterhood of Sekhmet, de Lion People, de Feline-bloedlijnen zullen dieper geopend en geïnitieerd worden op en in de aarde en in het bewustzijn. Dit Kosmisch Bewustzijn, wat werkt via de Blauwdrukvelden van Sirius en binnen de sferen van Sirius aanwezig is zullen steeds dieper weer voelbaar en bewust gaan worden. Deze krachten verbinden ons ook weer dieper met onze Oorspronkelijke Mens-structuur, die zachtaardig, oneindig liefdevol en tegelijk oneindig krachtig is.

 

Mogelijk zullen we hier ook al meer van gaan ervaren, in voorbereiding op wat er de komende periode naar ons bewustzijn toe zal stromen, en in voorbereiding op het 8-8-11 portaal (8-8-’18).

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!