Laden Evenementen

Schep vernieuwing & bewustzijn  in je groei!

De nieuwe maan brengt iedere maand een fase van vernieuwing, een moment op dieper af te stemmen waar jij ‘staat’ in je groei, in verbinding met je Zelf en in je leven. Het is het moment om innerlijk te gaan voelen wat op dat moment essentieel is voor jouw verdere groei, voor je hart bewustzijn en wat jij wenst als mens.

Deze afstand activatie en transmissie zal je helpen heel diep bewust jouw plek (binnen je Zelf, je leven en groei) te bepalen en doorvoelen. Om van daaruit te gaan voelen wat een volgende stap is, waar jouw focus en aandacht gericht naartoe mag gaan en hoe jij steeds meer van wat jij ‘nodig’ hebt in je groei kan neerzeten. Ongeacht of dat gaat om meer Liefde, verbinding, concrete stappen zetten, meer bewustzijn, meer overvloed, meer inzicht of wat dan ook.

De energieën en Lichtwezen velden die vanavond deze activatie ondersteunen zullen gericht zijn op dieper inzichten en diepere feeling met je Zelf, jouw Hoger bewustzijn in uitlijning met je menselijk zijn,  om zo diep mogelijk bewust te worden en ervaren wat voor jou in het Nu en de komende periode belangrijk is om je aandacht naartoe te laten gaan!

Deze activatie wordt volledig afgestemd op de energie van het moment en de trillingsverhogingen gedurende deze dag!

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!