Laden Evenementen

Buitenworkshop: Kristallen Labyrint

Op vrijdag 22 juli ’22 komen er verschillende hoog frequente energie stromen samen: Allereerst is het een 22-7-’22 portaaldag en ten tweede valt dit samen met Maria Magdalena dag.

De energie en codering van het 22-7-22 portaal gaat over de oprijzende kracht van mannelijk- vrouwelijk in gelijkwaardige verbinding van waaruit weer de oorspronkelijke balans dieper geïnitieerd en ervaren kan worden (mannelijk en vrouwelijke energie die weer hand in hand mogen gaan) , maar ook over het oprijzen in de innerlijke scheppingskracht.

De energie van Maria Magdalena wordt sinds enkele jaren herdacht en geëerd (erkent) op deze datum en dat levert in het collectieve veld een diepere opening op voor de erkenning van het vrouwelijke principe en de waarde en kracht die zij in zich draagt.

 

Kristallen Labyrint workshop

Vanuit deze energieen, vlak voor de Leeuwenpoort 2022 aan, organiseer ik weer de unieke buitenworkshop: het Kristallen Labyrint.
Een workshop in gelijkwaardige samenwerking, -verbinding en co-creatie met elkaar waarbij we ook in verbinding met de natuur elementen en kristallen een labyrint gaan lopen voor je eigen persoonlijke groei en bewustwordingsprocessen.

Een labyrint lopen wat gevuld is met bekrachtigende energieen van kristallen, bloemen en andere krachtvoorwerpen, samen gecreëerd met liefdevolle intenties, brengt een prachtige verschuiving in bewustzijn, kan leiden tot nieuwe inzichten, inspiraties en verdere groei.

In 2009 heb ik deze workshop voor het eerst gegeven en in de loop der jaren in allerlei verschillende variaties heb ik jaarlijks eenmalig een soortgelijke (buiten)workshop gegeven. Meestal rondom de zomer zonnewende. Eke keer weer anders en elke keer weer meer dan waardevol. Vernieuwend, verfrissend, bewustzijn verruimend, inspirerend en vol plezier en magie.

Dit keer mag deze unieke buitenworkshop plaats vinden op een andere dag, een krachtige en belangrijke portaaldag voor de collectieve processen. En alhoewel je het kristallen labyrint voor je Zelf doorloopt, zijn wij allen ook verbonden aan het collectieve veld. Daar waar jij je eigen thema’s onder de loep legt in het kristallen labyrint, heeft dat dus tevens ook effect op de collectieve aangesloten thema’s. o werk je ook weer indirect mee met het terugdraaien van oude programmering en herstel van wonden zowel aan je Zelf als in het collectieve veld. (Dit werkt altijd zo, maar tijdens workshops als deze is dat vaak krachtiger voelbaar).

 

 

 

 

Praktische informatie:

Wat mag je mee nemen:
Krachtvoorwerpen, kristallen, bloemen, of andere krachtige energetische voorwerpen die zich gevoelsmatig tijdelijk willen lenen voor deelname aan het veld.
(Kies op je gevoel)
Die geschikt zijn om in welke weersomstandigheden dan ook enkele uren buiten in het gras te liggen, om een krachtig bewustzijnsveld te activeren en open te houden (met elkaar en in verbinding met andere krachtvoorwerpen en kristallen).
Eventueel bij regenachtig weer: regenkleding of een plastic zak om op te kunnen zitten.

Tip: plak eventueel stickertjes met je naam er op, zodat helder is wat van wie is!

Deze workshop verhuist niet naar binnen bij slecht weer!
De ervaring leert dat zelfs de weersomstandigheden krachtig mee werken in het gehele proces wat zich tijdens deze workshop zal mogen gaan ontvouwen!

Tijdens de kristallen labyrint workshop ontvang je uitleg van de werkwijze, diepere bedoeling, begeleiding en ondersteuning van je persoonlijke afstemming en de gezamenlijke verbinding. Daar waar nodig wordt persoonlijk dieper ingegaan op processen die ontstaan of zichtbaar worden.
Het betreft hier een co-creatie workshop, dus we geven vorm met elkaar. Dat wat wil gaan ontstaan in het moment, geleid door Dat Wat Is, zal via iedere deelnemer en het gezamenlijk veld vorm mogen krijgen!

 

Workshop van 11.00 tot ongeveer 16.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt €122,- incl. BTW, koffie, thee, cup a soup voor de liefhebber en versnaperingen

 

Voor het idee:
Foto’s zijn van eerdere zomer zonnewende Kristallen Labyrint en andere buiten workshops

apofyliet.nl - buitenworkshops apofyliet.nl - buitenworkshops

 

apofyliet.nl - kristal labyrint apofyliet.nl - kristallen labyrint workshop

 

apofylet.nl - buitenworkshops   apofyliet.nl - buiten workshops

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!