Laden Evenementen

De Draken Ontwaken

-Activaties van je innerlijke Krachtenpallet en Draken power o.l.v. de Universele Kosmische Drakenkrachten-

In de energieën die zeer sterk vernieuwende en oprijzende kracht mogelijkheid in zich dragen, zullen we dieper op de innerlijke Drakenkracht potentie gaan afstemmen, om deze diep in je Zelf te gaan helpen ontwaken.
De Drakenkracht is een immens krachtige Universele Scheppingskracht, gerelateerd en dienstbaar aan en direct in lijn met de Oorspronkelijke Bron Kracht.

De Draken zijn de vormgevers en ‘uitvoerders’ van het Goddelijk Plan en bevatten de diepste Manifestatie Kracht om Bron vorm te geven in elke Multidimensionale Realiteit.
In samenwerking met de Kosmische en aarde Draken zullen we verschillende activaties innerlijk mogen doorlopen om onze eigen innerlijke Draken krachten weer te gaan wekken.

De innerlijke Drakenkracht is gerelateerd aan de grootse Kosmische Velden van het Draken Bewustzijn, maar gerealiseerd binnen je individueel Goddelijk bewustzijn.
Dat wil zeggen dat er naast jouw innerlijke aansluiting op deze Krachten ook zeer zeker grootse Draken Bewustzijnsvelden ‘buiten je’ bewustzijn zijn, de grote Scheppingskrachten die Universeel van aard zijn. Deze velden zullen ons vandaag begeleiden en helpen de juiste coderingen/Drakenkrachten te gaan doen ontwaken in bewustzijn.

Wij allen dragen een aansluiting op deze velden, voor de vormgeving van de Bron in Multidimensionale ervaring die wij Zijn. Welke aansluitingen jij hebt, op welke kwaliteiten, krachtenvelden en Draken Bewustzijn gaan we in deze workshop dieper ondervinden.
Niet alleen door groeps afstemming, maar ook middels een korte persoonlijke afstemming/reading activatie i.s.m. de Universele Draken.

Middels deze korte persoonlijke reading (temidden van de groep)  zal de meest essentiële Drakenkwaliteit voor jou, in dit moment, gewekt en geactiveerd mogen worden.
En dit niet alleen voor jou, maar voor ieder in de groep. Want we dragen ook allemaal Sleutels ter Bewustwording voor elkaar.
Dus doordat bij elke deelnemer een stuk van de Draken Blauwdruk wordt aangeraakt en geactiveerd,
Gebeurt dit ook bij de rest van de groep. Omdat we allemaal aangesloten zijn op deze Blauwdrukken en het gezamenlijke groepsveld van deze dag.

Jouw eigen Zijn is de  ‘vingerafdruk’ of Blauwdruk waar binnen deze krachten tot groei en bloei mogen komen, gerelateerd aan jouw Zijn.
In de energieën van deze periode betekend dat ook dat deze krachten steeds dieper gekoppeld kunnen en mogen worden aan je aardse Blauwdruk, je menselijk alledaagse aards bewustzijn. En wordt dit zo diep als mogelijk gekoppeld aan je basischakra, zodat dit ook te gronden en te belichamen is.
Zodat het aards, concreet en praktische toepasbare kwaliteiten en krachten zijn die weer door ons mens-zijn heen mogen gaan stromen (als uitdrukking van Bron).

Vanuit de innerlijke Drakenkracht kun je je enorme krachten als Bron weer dieper terughalen en koppelen aan je mens-zijn. Scheppende, vormgevende en manifestatie  krachten mogen gewekt worden en terugstromen in je dagelijks bewustzijn.
Dit bekrachtigd enorm wie jij bent, je helend vermogen, je bewustzijn(s verruiming) en je eigen kracht, Liefde en licht.

Het kunnen hanteren van deze krachten vraagt wel om een grote mate van aarding, in je Zelf en in je leven, dus ook die verbinding zal zeker centraal staan vandaag!

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!