Laden Evenementen

De Draken(krachten) ontwaken 

 

Deze groep is vol!


-Activaties van je innerlijke Krachtenpallet en Draken power o.l.v. de Universele Kosmische Drakenkrachten-

In de energieën van deze tijd, die zeer sterk vernieuwende en oprijzende kracht mogelijkheid in zich dragen, zullen we dieper op de innerlijke Drakenkracht potentie gaan afstemmen, om deze diep in je Zelf te gaan helpen ontwaken.
De Drakenkracht is een immens krachtige Universele Scheppingskracht, gerelateerd en dienstbaar aan en direct in lijn met de Oorspronkelijke Bron Kracht.

 

Draken Kracht

De Draken zijn de vormgevers en ‘uitvoerders’ van het Goddelijk Plan en bevatten de diepste Manifestatie Kracht om Bron vorm te geven in elke Multidimensionale Realiteit. De Draken zijn tevens hoeders van onze Scheppingskracht en bevatten de Sleutels om deze innerlijk weer te gaan her-inneren, gronden en belichamen.
In samenwerking met de Kosmische en Aarde Draken zullen we verschillende activaties innerlijk mogen doorlopen om onze eigen innerlijke Draken krachten weer te gaan her-inneren en wekken.

De innerlijke Drakenkracht is gerelateerd aan de grootse Kosmische Velden van het Draken Bewustzijn, maar gerealiseerd binnen je individueel Goddelijk bewustzijn.
Dat wil zeggen dat er naast jouw innerlijke aansluiting op deze Krachten ook zeer zeker grootse Draken Bewustzijnsvelden ‘buiten je’ bewustzijn zijn, de grote Scheppingskrachten die Universeel van aard zijn. Deze velden zullen ons vandaag begeleiden en helpen de juiste coderingen/Drakenkrachten te gaan doen ontwaken in bewustzijn.

 

Aansluiting op het Draken Bewustzijn

Wij allen dragen een aansluiting op deze velden, voor de vormgeving van de Bron in Multidimensionale ervaring die wij Zijn. Welke aansluitingen jij hebt, op welke kwaliteiten, krachtenvelden en Draken Bewustzijn gaan we in deze workshop dieper ondervinden.
Niet alleen door groepsafstemmingen, maar ook middels een korte persoonlijke afstemming/reading activatie i.s.m. de Universele Draken.

Middels deze korte persoonlijke reading (te midden van de groep)  zal de meest essentiële Drakenkwaliteit voor jou, in dit moment, gewekt en geactiveerd mogen worden.
En dit niet alleen voor jou, maar voor ieder in de groep. Want we dragen ook allemaal Sleutels ter Bewustwording voor elkaar.
Dus doordat bij elke deelnemer een stuk van de Draken Blauwdruk wordt aangeraakt en geactiveerd,
Gebeurt dit ook bij de rest van de groep. Omdat we allemaal aangesloten zijn op deze Blauwdrukken en het gezamenlijke groepsveld van deze dag.

Jouw eigen Zijn is de  ‘vingerafdruk’ of Blauwdruk waar binnen deze krachten tot groei en bloei mogen komen, gerelateerd aan jouw Zijn.
In de energieën van deze periode betekend dat ook dat deze krachten steeds dieper gekoppeld kunnen en mogen worden aan je aardse Blauwdruk, je menselijk alledaagse aards bewustzijn. En wordt dit zo diep als mogelijk gekoppeld aan je basischakra, zodat dit ook te gronden en te belichamen is.
Zodat het aards, concreet en praktische toepasbare kwaliteiten en krachten zijn die weer door ons mens-zijn heen mogen gaan stromen (als uitdrukking van Bron).

 

Bron- en Scheppings Kracht in je Zelf aanboren

Vanuit de innerlijke Drakenkracht kun je je enorme krachten als Bron weer dieper terughalen en koppelen aan je mens-zijn. Scheppende, vormgevende en manifestatie  krachten mogen gewekt worden en terugstromen in je dagelijks bewustzijn.
Dit bekrachtigd enorm wie jij bent, je helend vermogen, je bewustzijn(s verruiming) en je eigen kracht, Liefde en licht.

Het kunnen hanteren van deze krachten vraagt wel om een grote mate van aarding, in je Zelf en in je leven, dus ook die verbinding zal zeker centraal staan vandaag!

 

Gouden Draak

Naast de Drakenkrachten die in deze workshop, in de energie van het moment en aanwezige groep zullen melden, zal vooral overkoepelend de Gouden Draak centraal staan deze dagen. Gouden Draak heeft alles te maken met het IK BEN Bewustzijn en je eigen Gouden Overvloed/ Scheppingskracht.
Wanneer je dieper afgestemd raakt op deze kracht binnen je eigen bewustzijn zal je steeds meer een ontwikkeling gaan doormaken om je eigen Overvloed en – Scheppers bewustzijn te activeren, gronden, integreren en belichamen in je mens-zijn.
De activaties zullen mede gericht zijn op het dieper doorvoelen en (h)erkennen van Gouden Draak binnen jouw bewustzijn en hoe deze verder tot ontplooiing kan komen. Dit gaat een enorme versnelling in je groei teweeg brengen.
Ook zal er meer uitleg en inzicht geboden worden omtrent de bijzondere tijd en energie waar we ons op dit moment doorheen bewegen en wat Gouden Draak daarmee te maken heeft.

Ook de energie van het 6-6 Portaal wordt op de tweede dag dieper belicht, in relatie tot deze Drakenkrachten en de potenties die zij in je vrij zullen maken.

 

Praktisch

Er is voor deze activatie workshop expres gekozen voor een 2-daagse workshop, omdat dit veel meer verdieping, bekrachtiging en activatie aan zal kunnen reiken dan in een dag-workshop.  Deze multidimensionaal activerende bewustwordingsworkshop wordt gegeven vanuit en krachtig, veilig en gedragen veld en wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers en de energie die op dat moment toegankelijk is.

 

Workshop dagelijks van 10.00 uur t/m ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 244,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!