Laden Evenementen

Opleidingstraject De Magie van Moeder Aarde, workshop 1.6

De aarde is een verzameling van alle mogelijke verbindingen die in Schepping aanwezig zijn. Dat is het unieke aan de Aarde. Alle rassen, verbindingen, sterrenbewustzijn en scheppingen vinden hier hun plek. Moeder Aarde is de enige plek waarin alles wat binnen Schepping is, door elkaar heen leeft en beweegt.  Dat kan soms heel verwarrend zijn en leiden tot een diep misverstaan van elkaar of de wereld, als je niet werkelijk herinnert hoe de schepping op aarde in elkaar zit.
Als je de veelheid aan energieën weer leert detecteren, kennen en vooral leert (door)voelen kan je dat heel veel Galactische, Kosmische en Goddelijke informatie opleveren. En zal je bewustzijn verder oprekken en herinneren hoe het in jou en jouw leven werkt. 
Alles wat we op aarde kennen en tegenkomen is een ‘verzameling’ van geschapen energieën elders in het Universum. Het doorvoelen en doorgronden van wat jij aantreft op je pad aan signalen, symbolieken, energieën kan je veel vertellen over je Zelf, jouw Zielsevolutie, bewandelde paden, wie jij echt Bent en wat jouw pad/missie en kwaliteiten zijn. Maar leert je ook weer) afstemmen op, verbinden met en samenwerken met alle prachtige Wezens die hier aanwezig zijn op aarde.

 
Daarnaast kan een diepere herkenning hiervan er toe leiden dat je dieper aanwezig durft te en kunt zijn in je eigen basis en op aarde, omdat je ook meer gaat ervaren hoe er helemaal geen verschillen zijn tussen ‘boven en beneden’ en welke draagkracht en veiligheid Moeder Aarde ons schenkt.
 

In deze serie workshops gaan we dieper verbinden met al deze energieën en de mogelijkheden van eigen Zielskennis herinneren en doorvoelen binnen je Zelf. (Dit kan ook het verloren Zielsdelen, – Kennis en vergeten verbindingen weer levendig en actief in je bewustzijn maken).
Waarbij je eigen bewustzijn en met name ook onderste chakra’s dieper geactiveerd worden. Zodat het weer terug gehaald en geïntegreerd kan worden, en praktisch toepasbaar wordt in je eigen leven en (spirituele- en bewustzijns) groei.
 
De workshops zullen een mix zijn van kennis (teachings), eigen ervaringen en processen delen (als spiegeling en Sleutel voor elkaar), gechannelde afstemmingen, praktisch werken en activaties in je eigen bewustzijn. 
Dit zal diep openend in bewustzijn en helend in je energie door mogen werken. Tezamen met deze mix die je hart, energie en bewustzijn zal ‘aanraken’ en openen, zal je in je verdere groei steeds sensitiever voor al deze energieën worden en zullen zij een leidraad kunnen zijn in jouw verdere unieke groeipad.
Elke workshop reikt een ‘klein stukje’ aan van onmetelijke velden van bewustzijn, waarin je zelf verder dieper zult kunnen gaan ontdekken en groeien. Elke workshop zet een deur daar naartoe in je open!
 
Deze serie workshops zal je veel dieper bewust maken van welke verbindingen jij in je draagt, welke actief zijn en welke nog niet (dus waarin groei ligt), waarin je kwaliteiten liggen, wat verder te ontwikkelen is, hoe jij bij kunt dragen aan healing en trillngsverhogingen van jouw Zelf en de energie van Moeder Aarde (aardehealing). Het zal tevens een enorme groeispurt in groei en bewustzijn, een vergrote sensitiviteit en diepere gronding (realisme) mee geven.

Het vergroot de magie (en eigen creatieve scheppende kracht) in je leven en je zult de wereld nooit meer met dezelfde ogen (vanuit beperkt mens-zijn) bekijken! Het laat de magie in je vrij!

 

Module I: 

In verbinding met Moeder Aarde (in je Zelf)

 

6. De Magie van Moeder Aarde

De magie die leeft in de Midden Aarde sferen, de holle aarde, het Draken Bewustzijn, Tovenaarsbewustzijn, de ‘mythologische wezens’ en heel veel meer dieper beleefd, ervaren en herinnert.

Datum: 17 december 2017, van 10.00-17.00 uur
Investering in je Zelf: € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep, versnaperingen

 

Lees hier alles over het gehele traject aan workshops!

Praktische informatie:

  • Het is mogelijk dat er in overleg met elkaar nog een ‘terugkomdag’ georganiseerd wordt na het traject, waarop eventuele vragen en verder groei nader onder de loep gelegd kunnen worden. Waarin we afrondende afstemmingen en het praktiseren van onze groei in mee kunnen nemen.
  • Workshopdagen zijn van 10.00-17.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat de koffie en thee klaar.
  • Uitwisselingsbedragen zijn incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen. Lunch mag je zelf mee nemen.
  • Al deze workshops zijn op elkaar afgestemd en volgen een bepaalde opbouw van energie en groei, en deze zal ook afgestemd zijn op de aanwezige deelnemers. Omwille van de opbouw in groei en openingen die het brengt, maar ook omwille van de veiligheid van het groepsveld is het dus raadzaam de gehele lijn aan workshops te volgen. Halverwege instappen of af en toe een dag meedoen is daarom ook niet mogelijk!
  • Traject gaat van start bij voldoende deelnemers, minimaal 4 personen en maximaal 10 personen.
  • Aanmelden is vanaf nu mogelijk via: info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!