Laden Evenementen

De praktijk in de praktijk

 

Werk of heb jij een praktijk waarin je werkt met mensen of dieren?  Werk je met of aan healing, energie, bewustzijn of soortgelijk en loop jij ook wel eens tegen knelpunten of lastige situaties aan?
Hoe ga je om met de klantvragen die je krijgt, met moeilijke situaties, met datgene wat mensen met je delen of conflicten met klanten?

De realiteit van het neerzetten en draaien van een praktijk lijkt zo mooi en is voor velen een droom. En dat kan het ook zeker zijn.  Er zit echter ook soms (net als met alles) ook een keerzijde aan.  Niet elke healing is mooi, niet elk contact met anderen/ klanten verloopt vloeiend, er kunnen zeer pijnlijke of soms moeilijk te bevatte verhalen op tafel komen. Je kunt tegen situaties aanlopen waarvan je niet goed weet hoe daar mee om te gaan.

Bijvoorbeeld:
Moeilijke klantvragen die je niet goed weet te beantwoorden.
Ethische kwesties, pijnlijk delen van anderen, hoe ga je daar mee om? Is daarmee te dealen of blijft het aan je knagen?
Kun je de energie van de ander na een afspraak ook weer loslaten?
Hoe goed kun je je grenzen aangeven en bewaken, zowel voor jezelf maar ook richting klanten.
Financiële kwesties.
Conflicten met klanten.
Kopieer gedragingen of concurrentiestrijd.
Moeite met zichtbaarheid of naar buiten treden.
En noem maar op….

In mijn ervaring van ruim 19 jaar praktijk ben ik de meest uiteenlopende situaties tegen gekomen. Uiteraard van hartverwarmende, gelijkgestemde, inspirerende, wonderlijke en magische ontmoetingen en ervaringen. Maar ook het tegenovergestelde. Het minst mooie van de mens, projecties, uitdagingen, ethische kwesties, psychiatrische problematiek, bedreigingen, stalken en meer van die ongein.
Iets wat mensen vaak niet voor ogen hebben of als intentie hebben wanneer ze aan een dienstbaar beroep richting anderen beginnen. En vaak al helemaal niet verwachten wanneer je je op het terrein van spiritualiteit of bewustzijn beweegt.
De realiteit van 3D echter is dat er zoveel kleuren mensen en – verbindingen bestaan en dat je die allemaal tegen kunt komen wanneer je je deuren opent om ene ander te helpen.

Mijn ervaring heeft me ook geleerd dat het voeren van een praktijk een ongelooflijk proces is, ook binnen jezelf. En dat elke ontmoeting binnen de praktijk een spiegel, uitdaging of omarming kan brengen. Omdat we zelf ook nooit uitgeleerd zijn en het leven elk moment aan kansen aangrijpt om ons te helpen groeien.

Een praktijk of een baan in de 3D wereld maakt in die zin vaak geen enkel verschil. Onze leerlessen en groeiprocessen krijgen we evengoed in een bewustwordingspraktijk voorgespiegeld, als ook wanneer we ‘aan de lopende band’ zouden staan.  Dat is vaak iets wat velen zich niet vooraf realiseren, merk ik. Soms wordt een praktijk gestart zelfs als vlucht uit de ‘harde buitenwereld’ om zich helemaal te kunnen richten op licht en liefde.  Een grootse teleurstelling dan ook als blijkt dat het gebrek aan licht en liefde je tot in je eigen praktijk zal weten te vinden als je darain nog wat te leren hebt.

Deze workshopdag is bedoeld om ervaringen te delen met elkaar, om knelpunten, vraagstukken of dat waar je tegen aan loopt eens met gelijkgestemden te kunnen bespreken. Vanuit mijn ervaring (ruim 19 jaar een praktijk voerend) kunnen wellicht vele vragen beantwoord worden of kunnen we samen voelen, kijken en of brainstormen om de juiste omgang daarmee te kunnen vinden.

Deze dag zullen we ook enkele afstemmingen doen om je innerlijk dieper te verbinden met je knelpunten, vraagstukken en of datgene waar je tegenaan loopt in jouw praktijk. Zodat er ook van binnenuit nieuwe inzichten kunnen ontstaan, voortkomend uit je eigen hoger bewustzijn.

Een dag van delen, met elkaar en voor elkaar, om ook van elkaar te kunnen leren!
Vanuit co-creatie en samenspel met elkaar, voorbij concurrentie maar naar oprechte samenwerking vanuit het hart!

 

Workshop van ongeveer 10.00 tot 17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 133,-  incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen.

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!