Laden Evenementen

Oud Egyptische Mysterieschool Inwijding (Healing Intensive) Deel 3

 

Deze intensive van 3 dagen biedt een krachtig draagvlak om heel dicht bij je Zelf te komen. En heel diep inzicht te krijgen in wie jij bent, waar jij staat in jouw unieke Zielsevolutie en pad van groei op aarde. Meer zicht op en feeling met de leerlessen, taken, knelpunten en uitdagingen, maar ook je kwaliteiten pakketje die je hebt meegenomen om hier op aarde te kunnen brengen. Juist door hier 3 dagen achter elkaar in te duiken, zul je in een heel verdiept veld van je Zelf kunnen komen, die echt wezenlijke veranderingen in je groei voelbaar en zichtbaar zal maken.
Van Mens naar Ziel naar Goddelijk Bewustzijn!

Vanuit de oud Egyptische Mysteriën, uit de oude inwijdingspaden van weleer, zullen we de Kosmische Kennis filteren, in een vertaalslag naar het Nu. De oude mystieke inwijdingspaden en hun multidimensionale diepgang die ook in het nu nog actueel zijn, en gaan over Schepping, Creatie, je eigen unieke Zielspad hierbinnen, de duale ervaringswerelden en het pad van herinnering aan de oprijzende kracht om weer volledig uit te kunnen lijnen met je Bron en Oorspronkelijke Potentie.

Het oud Egyptische Veld speelt een belangrijke rol voor het Ontwakingsproces in het Nu en houdt nog vele Oorspronkelijke Coderingen en Kennis vast, die je in het Nu kunnen helpen herinneren. Het zijn de ‘broodkruimels’ die de weg naar ‘Huis’ helpen terug vinden. Door af te stemmen op de parallelle realiteiten, waarin de Oorspronkelijke Kennis nog altijd levend is, kunnen we deze via onze eigen Zielsherinneringen weer integreren in het Nu.

Hoewel er ook in de Egyptische velden vele verdraaiingen, verbasterde informatie, ruis op de lijn en duale energieën aanwezig zijn, zullen we juist de kern (de broodkruimels zogezegd) er uit gaan halen die een leidraad naar je Oorspronkelijke Zelf bevatten.

 

Oorspronkelijke kennis her-inneren

Door de oorspronkelijke Kennis te herinneren, inzichtelijk te maken en te gaan voelen binnen je Zelf, kan je Wezen zich steeds dieper openen voor je eigen Oorspronkelijke Inwijdingspad, van Bron naar de diepte kern van dualiteit en de weg terug naar Bron.

De Multidimensionaliteit van de afdaling door vele dimensies heen, door de aarde werelden heen en de weg terug kunnen zich zo dieper in bewustzijn gaan ontvouwen, waardoor je een geheel ander Perspectief op je Zelf en de Schepping gaat herinneren.
De oer Blauwdrukvelden van Isis, Osiris en Horus die oneindig liefdevol en groots zijn, zullen de liefdevolle begeleiding en omarming zijn, waar binnen we deze velden en resonanties in ons Zelf zullen gaan ervaren.

Jouw persoonlijke processen van groei en alle knelpunten die je daarin tegen komt in het Nu op aarde, zullen de ingang zijn van waaruit we gaan werken. Van beschadigt- terug naar een onbevlekt bewustzijn!

 

Wat biedt deze Mysterieschool intensive je o.a. nog meer:

*Dieper inzicht in de Mysteriën en Inwijdingspaden die van Universele orde zijn, maar gecodeerd bewaard zijn gebleven via het Egyptische Erfgoed. Van waaruit dieper inzicht in Schepping en Zielenpaden in evolutie ontstaat, maar ook diepere gevoelservaring van hoe dit binnen jouw bewustzijn werkt, ook in het nu.

*Een dieper (in)zicht en uitlijning met jouw 3-voudigheid binnen deze Schepping: je mannelijke, vrouwelijke en Goddelijk Kind Blauwdrukken, die de ‘ingang’ (of juist doorgang) zijn naar je eigen overkoepelende Bron die alles wat je Bent omvat.

*Dieper inzicht in ‘tegen werkende krachten’ van duaal en gepolariseerd bewustzijn en verstoringen in je eigen velden (en het Grote Geheel) die je weerhouden de Volledige Waarheid te zien en ervaren.

*Dieper inzicht in de Neteru (Godskwaliteiten binnen je Zelf) en de Tempel Matrixen. Structuren en inwijdingspaden in de Oude Wereld en Nu en hoe verhouden deze zich met elkaar en met jouw Zijn in het Nu.

*Dieper zicht op (persoonlijke) onbewuste knelpunten, de innerlijke Onderwereld (onbewuste velden) die je weerhouden om de Eenheid werkelijk te allen tijde te ervaren en (be)leven en die je steeds terug trekken in de wereld van afgescheidenheid en duaal bewustzijn. En leren deze aan te kijken, omarmen, helen en transformeren, zodat Bevrijding van het duale een feit wordt.

*Diepere healing van gekwetste aardse man-vrouw-kind kwaliteiten en velden die je verbinding met het Oorspronkelijk Potentieel verstoren door oude littekens, patronen, duale herinnering steeds weer te herkauwen.

*Diepte transformaties van deze en andere (persoonlijk aan de orde zijnde) oude innerlijke structuren, die van vele eeuwen en vele dimensies zijn.

*Activaties van je eigen Oorspronkelijke Blauwdrukken en innerlijke kwaliteiten waarmee je jouw Ziels Evolutie cyclus in ging. Diepte activaties in je Goddelijke Man-Vrouw-Kind Blauwdrukken voor een dieper herstel, herinneren en ervaren van je eigen Goddelijke Heilige Drie Eenheid, die leidt naar je Bron Bewustzijn.Herinneren van jouw unieke coderingen, kunde, kwaliteiten en gaven.

*Activaties om dieper in de belichaming van het Goddelijke in jou te komen, zodat het geleefd kan worden in het dagelijkse aardse leven. Activaties van hart en basis op verschillende dimensielagen incl. fysiek, zodat het ook echt hier ‘geïnstalleerd’ en belichaamd kan worden.Zodat het echt vorm kan krijgen in de mens die jij bent.

*Reizen door dimensies binnen je Zelf om de lijn met Bron weer te herstellen, via welke paden, dimensies, tijdslijnen, incarnatie cycli, sterrenbewustzijn, etc. dan ook.

*Persoonlijke ondersteuning in het krijgen van meer zicht op jouw persoonlijke Multidimensionale processen op weg terug naar Huis.

*Ondersteuning in de vorm van essences, kaarten, Egyptische Healingtools, kristallen of wat maar nodig is gedurende de intensive.

*En nog heel veel meer….Van Afgescheidenheid en Pijn naar Zen, Overgave en naar Zijn!

 

Dag 1: de Mysteriën van Osiris

Van beschadigde innerlijke mannelijke energie naar de Oorspronkelijke Blauwdruk van het Goddelijk Mannelijke. Zodat je Ware Mannelijke Potentie kan ontwaken en kan indalen in je mens-zijn!
Vind plaats op: 14 april 2024

 

Dag 2: De Mysteriën van Isis

Van beschadigde innerlijke vrouwelijke energie naar de Oorspronkelijke Blauwdruk van het Goddelijk Vrouwelijke. Zodat je Ware Vrouwelijke Potentie kan ontwaken en kan indalen in je mens-zijn!
Vind plaats op: 18 mei 2024

 

Dag 3: De Mysteriën van Horus

Van beschadigde innerlijke kind energie naar de Oorspronkelijke Blauwdruk van het Goddelijk Kind. Zodat je Ware Kind Potentie kan ontwaken en kan indalen in je mens-zijn!
Vind plaats op: 15 juni 2024

 

Workshopdagen van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.
De investering in je Zelf bedraagt: € 399,-  in totaal en € 133,- per dag, incl. koffie, thee en versnaperingen.

Aanmelden kan vanaf nu via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!