Laden Evenementen

 Egyptische Tempel rituelen

Opnieuw een bijzondere en unieke workshop waarbij oude kennis dieper gewekt wordt in je bewustzijn voor het hier en nu, voor je groei en Meesterschap!
Begrijpen en voelen mogen hand in hand gaan, pas dan kan alles innerlijk in balans komen en dualiteit overstegen worden.  Dat resoneert ook op de leringen van de twee Mysterieschool stromingen van het Linker en Rechter Oog van Horus Inwijdingspad.
Bewustwording – verbinding van oeroude kennis van Universele krachten van toen, weer beschikbaar voor je groei in het nu!

In deze workshopdag gaan we dieper in op de oeroude tempel rituelen van Khemit (oud Egypte). Hun herkomst, functie en bedoeling. En wat kunnen wij met deze kennis in het Nu? Wat weerspiegelen en symboliseren deze voor ons Meesterschap, bewustzijnsveld en groei in het hier en nu?

Egyptische tempel rituelen van toen (oudheid) voor het Nu. Welke waarde, functie, betekenis en bedoeling hadden de tempel rituelen, en wat kun je ermee in het nu in jouw groei?

Naast teachings en uitleg ook diverse (ter plekke op de groep en energie afgestemde en gechannelde) afstemmingen!

En daarnaast staat je eigen groeiproces en bewustwording/bewustzijn uiteraard centraal.
We leggen verbindingen met oeroude kennis, coderingen en overleveringen voor verbinding met het Goddelijke in jou in het nu.

Workshop van 10.00-17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!