Laden Evenementen

Essentie Activatie Workshop 

 

Nieuwe krachtige Essentie activatie workshop vanuit de universele kennis die nog altijd bewaard is gebleven in het Egyptische Veld.

Lees hier veel meer informatie over deze Essentie activatie workshops in het algemeen, meer achtergrond en intenties.

 

Temple Matrix en Godskwaliteiten: diepte inwijding:

Hoe zet ik mijn Godskwaliteiten op aarde (Belichaamd Bewustzijn)

Combi workshop van Neteru velden/Godskwaliteiten en Tempel Blauwdrukken om ten diepste je aangeraakte Godskwaliteiten in aarding/gronding/ankering te brengen en neer te zetten in het hier en nu leven. Zodat je praktische geaarde spiritualiteit in vormgeving van je eigen leven en in scheppend vermogen neer weet te zetten in het hier en nu. Concreet en toepasbaar.

Nieuwe Sleutels van Godskwaliteiten en Tempel Matrixen zullen aangeraakt en geactiveerd gaan worden, die overeen stemmen met de aanwezige groep, om zo diep mogelijk in concrete creatie vermogens te kunnen gaan binnen stappen.

Combinaties van Tempel Blauwdrukken en verschillende Neteru velden/Godskwaliteiten zullen dieper belicht en ervaren worden, vanuit hun verbindingen met elkaar en wat de aanvullende bekrachtigingen van het betreden van dit gezamenlijk hologram van bewustzijn inhoudt.
Ook deze dagen worden binnen het groepsproces ook afgestemd op de persoonlijke processen van deelnemers,  op dat wat jij in het nu nodig hebt om steeds dieper werkelijk in de belichaming van jouw Godskwaliteiten (Zelf Realisatie) te komen.

Deze workshop vind plaats van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl.  koffie, thee en versnaperingen. Voor therapeuten wordt hier de BTW overheen berekend op de factuur, zodat iedereen hetzelfde aan uitwisseling in zichzelf  investeert.

 

(De auteur van deze prachtige afbeelding is mij helaas onbekend en kan ik dus niet vermelden)

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!