Laden Evenementen

Gezamenlijke Sleutels als Blauwdruk activatie voor jezelf en elkaar

Activatie op afstand

 

In de zeer bijzondere energieen en trillingsverhogingen van vandaag energieën zullen we vanochtend allereerst een uitlijning en afstemming op deze frequenties gaan maken in groepsverband (op afstand) voor een diepere afstemming op dat wat deze bewustzijnsshift  aanreikt ten behoeve van je eigen groei en bewustwordingsprocessen.

 

Van daaruit wordt vanuit de aanwezige groep deelnemers, voor iedereen een kort stukje reading gedaan om te verhelderen wat zij in het groepsveld inbrengen als Sleutels tot verbinding en wat dat voor elkaar kan betekenen.

Iedereen brengt namelijk een bepaalde potentie, energie en Blauwdruk kwaliteit in die weer openend, verhelderend, activerend of verdiepend (aanrakend) voor de ander kan werken.

In deze groeps afstand activatie worden in het kort voor alle deelnemers deze specifieke Blauwdrukfacetten benoemd, die in het nu-moment en in deze groepssamenstelling, ingebracht worden.

Zo ontvang je niet alleen een diepere bekrachtiging op wat jij inbrengt in het groepsveld, maar raakt dit ook kwaliteiten in andere deelnemers aan om verder te ontplooien, verhelderen of bewuster te maken.

De aangereikte Sleutels van anderen kunnen in jou ook weer een heleboel nieuwe potentie, kwaliteiten en bewustwording wekken.

We zijn een Sleutel voor elkaar!

En via elkaar activeren we tijdens deze groeps afstand activatie verschillende facetten van ons Zelf die weer bijdrage zullen leveren aan je persoonlijke groeipad.

Uiteraard aangestuurd door dat wat nu Is aan persoonlijke en collectieve processen, de energie van het Nu en aanwezige Lichtbegeleiding.

Juist in de energie van dit bijzondere moment, waarin verschillende krachtige energie strominegn samen komen, kan dit heel diepe inzichten in je Zelf, krachtige healing van gestagneerde Zelf-delen of omkering van oude patronen betekenen.

Energie stromingen die gaande zijn op dit moment, zijn: de energie van vrijdag de 13-de, een zonsverduistering en nieuwe maan, maar er zijn ook een aantal planeten die retrograde lopen, waardoor we echt een enorme diepgang zullen kunnen voelen en de wijzigingen ook krachtig verankert worden in jouw bewustzijn.

Duur 2 uren, van 10.00- 12.00 uur

Investering in je Zelf: € 66,66 incl. uitgebreid verslag van deze activatie

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!