Laden Evenementen

In de vleugels van Isis

 

Helende workshopdag in een gedragen veld door de Isis energie.

Deze dag zullen we verschillende afstemmingen doen waarbij je in verschillende velden (lagen of golflengtes) van het Isis bewustzijn zult vertoeven. Het aanwezig zijn in en mee resoneren op deze trillingen wekt en opent in jouw bewustzijn de Isis frequenties die deel zijn van jouw Hoger Wezen.

Kwaliteiten van je Goddelijk Vrouwelijk Blauwdruk veld, die Isis weerspiegelt, worden daarmee dieper gevoeld, gevoed en gegrond. Waarmee ze weer krachtiger deel kunnen uitmaken in je leven en je Zijn.

Kwaliteiten als bijv. Het vermogen tot vertrouwen, acceptatie, leven vanuit je diepe hartgevoel en Zielswezen. Maar ook het moeder-bewustzijn, zorgzaamheid, veiligheid, bescherming en bedding bieden aan je Zelf op alle lagen. Magie, helende kracht en scheppend vermogen.

Deze workshop is vanuit de innerlijke roep vanuit het Isis bewustzijn ontstaan. In combinatie met de collectieve innerlijke roep van ons fysieke lichaam wat in alle trillingsverhogingen zo in transitie is en het verlangen heeft laten voelen om diep van binnenuit ons Zelf bedding te bieden in alle transformatie en bewustzijnsgroei waar we in deze tijd doorheen gaan.

Daar waar het vrouwelijke in jou geheeld is, kan zij ook de innerlijke mannelijke kwaliteiten ondersteunen. Dat is een draagvlak wat noodzakelijk is om binnen je Zelf alle delen van je Zelf te kunnen helen, integreren, gronden en belichamen. Van hieruit kunnen mannelijke en vrouwelijke stromingen samenvloeien en ontstaat het Goddelijk Kind, de ‘Golden Gate’ naar je Oorspronkelijk/ Bron bewustzijn.

Veilig gedragen door en omvleugeld in de liefdevolle Goddelijke Isis frequenties bied deze workshopdag je een initiatie in je eigen Isis coderingen en innerlijke draagkracht. Zodat je in het hier en nu weer mag gaan voelen hoe jij je Zelf liefdevol kan helen en dragen vanuit de krachten die in jou schuilen. Dwars door alle transformatie en bewustwordingsprocessen heen.

Daar waar bedding is, kun je vele krachtige stappen voorwaarts zetten in de realisatie van jouw Goddelijk Zelf op aarde!

 

Workshopdag van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf €122,- per persoon incl BTW, koffie, thee, versnaperingen

Aanmelden mag via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!