Laden Evenementen

Shine your Light:  Ondersteuning, bewustzijn & healing

 

Deze tijdsperiode vergt nogal wat van ons. we worden stevig uitgedaagd om bij ons zelf, onze waarheid en in onze energie te blijven. Van vele kanten hoor en zie ik hoeveel moeite dit kost voor veel mensen. Het collectieve veld en alles wat daarin leeft blaast ons bijna van de sokken. Het kan dus erg veel moeite kosten om dicht bij jezelf te blijven of je staande te houden. Om te blijven vertrouwen, om je verder te ontplooien of om met open vizier in de wereld te staan.

Deze workshopdag is gericht op de energie van deze tijd, het collectieve proces, maar vooral op jouw persoonlijke proces. Waar heb jij moeite bij jezelf te blijven? De positiviteit er in te houden en of jezelf weer uit een dip, uit de angst of uit moedeloosheid te trekken? Wat heb je nodig en hoe kunnen we die cruciale sleutels in ons Zelf weer vinden?

Deze workshopdag is er voor jou, voor wat jij nodig hebt om weer je kracht te voelen, de moed op te pakken om door te gaan, je eigen sprankeling weer te voelen en of healing te ontvangen. Om weer in vertrouwen je pa te kunnen vervolgen.

Deze workshop wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers en hun behoefte, op het moment in tijd en de helende energieen die op dat moment beschikbaar zijn.

Bewustwording van je eigen proces, haakjes, knelpunten, angsten, gebrek aan vertrouwen mogen belicht worden. Dieper werken in de onderste chakra’s voor meer bevrijding en healing zodat je je eigen potentie en kracht weer gaat voelen. En wat maar aan de orde komt in het moment, en wat ter bekrachtiging, erkenning en ondersteuning dienstbaar is aan jouw groei. Zodat jij met een ‘Shine your Light’ uitstraling je leven weer in kunt stappen.

Het zal een mengelmoes zijn van persoonlijke proces stukken belichten, tot informatie ter bewustwording tot afstemmingen in bewustzijn. Ik streef er naar de workshop zo persoonlijk als mogelijk te houden zodat je echt weer persoonlijke handvatten voor je eigen leven ontvangt!

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 125,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!