Laden Evenementen

The Sisterhood of Sekhmet, Feline Families, Lion Beings en de aanloop naar het 8-8 Lionsgate Portaal

 

Juist in deze krachtige periode waarin de energieën van de Leeuwenpoort wijd open staan en de energie van Sirius deze beschijnt, kan opnieuw een workshop i.s.m. de Sisterhood van Sekhmet/ de Lion Beings niet ontbreken. Een los staande workshop die heel goed aansluit op de tweedaagse intensive rondom de Leeuwenpoort, die hierop volgt.

Uiteraard zijn de activaties in deze workshop afgestemd op de leeuwenpoort en het komende 8-8 Portaal, het moment in tijd waarop deze workshop wordt gegeven en de aanwezige deelnemers.

 

Verbindingen met de Leeuwinnen Kracht en de Zusterschappen van Sirius

In deze workshop  gaan we nader kennismaken met de prachtige liefdevolle krachten van de Zusterschap van Sekhmet. Een liefdevol collectief bewustzijnsveld van Leeuwinnenkrachten die via de velden van Sirius voor de nieuwe aarde werkzaam zijn. En die je eigen Goddelijk Vrouwelijke Kracht Potentieel weer dieper zullen wekken. Prachtige Wezens, deze Lion People, die in sommige gevallen ook nog bekend zijn vanuit de Oudheid, zoals Sekhmet, Mut en Tefnut.

Uiteraard zullen het niet alleen de leeuwinnenkrachten zijn (vrouwelijk Meesterschap) maar ook de leeuwenkrachten (mannelijk Meesterschap) die hierbij dieper belicht worden.

 

In verbinding met deze ‘Zusterschappen’ van de Feline Families zullen we diepere verbindingen dan ooit mogen gaan ervaren in ons Zelf, in verbinding met Sirius en in onze eigen Goddelijk Meesterschaps Kracht.

De Leeuw(inn)en Zusterschap werkt via de frequenties van Sirius, de bewaarplaats van de Oorspronkelijke Blauwdrukken op 6-dimensionaal niveau, omdat we vanuit deze frequentie weer dieper onze innerlijke Leeuwinnenkracht en zelfs mogelijke persoonlijke verbindingen met de Lion People weer dieper kunnen gaan her-inneren.

 

De Leeuwinnen krachten zijn in de geschiedenis volledig misverstaan en onderdrukt  geraakt, juist omwille van de enorme kracht die zij bezit. Echter deze kracht komt enkel voort uit en kan alleen blijven bestaan vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. En dat is wat de Zusterschap van Sekhmet ons ten diepste wenst te laten herinneren en ervaren.
Dat deze Kracht voortkomt uit liefde is vaak misverstaan en vanuit angst ervaren, waardoor de kracht van het vrouwelijke dieper onderdrukt werd.

Zij zijn grootse Meesters en liefdevolle Wezens die in deze tijden van verandering weer dienstbaar zijn aan de transformatie van de nieuwe aarde en aan hen die daarvoor open staan, in hun eigen groei.

 

De gechannelde afstemmingen en healingen die zij aanreiken, de inzichten en verheldering die zij kunnen geven, kunnen je echt bekrachtigen in het diepe her-inneren en Zijn wie jij Bent. Zij kunnen ongeheelde facetten van je Vrouwelijke en Mannelijke Blauwdruk liefdevol helpen helen met hun aanwezigheid en aanwijzingen.
Zij kunnen je Scheppende Krachten van het Vrouwelijk Veld weer dieper activeren (helend vermogen, magie, transformatie kracht, potenties en krachten van je hart, etc.)

 

The Sisterhood of Sekhmet is een Collectief Bewustzijnsveld van hoge Multidimensionale Meesters die de Kracht van Onvoorwaardelijk Liefde belichamen.  En dit in ons Bewustzijn weer komen aantrillen.
Dit kan met een enorme power en met een enorme zachtheid gepaard gaan. Confronterend en of koesterend. Maar altijd diep transformerend en vernieuwend!

 

Op zichzelf staande workshop dag, maar een aanrader voor wie resoneert met de Leeuwenpoort intensive!

 

Praktische informatie:

Deze workshopdag vind plaats van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
Inbegrepen zijn koffie, thee en versnaperingen en voor liefhebbers een cup a soup. Lunch mag je zelf mee nemen.

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met daarop meer informatie die van belang is, zowel praktisch als voorbereiding op deze activatieworkshop(s).
Bij deelname ga je akkoord met de Apofyliet Spelregels.

 

De investering in je Zelf bedraagt:

Voor deze workshop: € 125,-  per persoon,

 

Resoneer je?

Aanmeldingen mogen verlopen via: info@praktijk-apofyliet.nl

 

Zie ook: Leeuwenpoort Intensive 2022, Een tweedaagse activatie workshop die volgt op deze workshopdag en een immense verdieping aanreikt op deze workshopdag, gericht op het hoogtepunt van de Leeuwenpoort. Je zou deze workshopdag als opstap en voorbereiding kunnen gebruiken voor de Leeuwenpoort Intensive. Maar is ook als losse workshop te volgen!

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!