Laden Evenementen

Special: Belichaamd Bewustzijn in corona tijd

 

De uitdagingen van deze tijd zijn gericht op een ‘examenperiode’ waarin ieder getest en uitgedaagd wordt om te kijken waar jij jouw bewustzijn al kunt gronden en belichamen en waar nog niet. Waar kun je alle doorlopen groei al echt toepassen en vorm geven in jouw dagelijks leven en waar valt nog wat bij te schaven? Dat wordt allemaal kraakhelder uitgelicht de afgelopen en komende periode.

In deze workshop zullen we dieper (persoonlijk) in kunnen gaan  op de eigen processen, groeivragen en knelpunten die momenteel bij je spelen in deze corona-tijd. Daar waar afstand en isolatie, wellicht angst of onzekerheid een grote plek innemen.

Wat van verschillende kanten bekeken kan worden: op aards vlak maar ook multidimensionaal.
Want het is niet alleen maar doffe ellende er zijn ook goede en mooie kanten aan.
Waarbij ook bijvoorbeeld creativiteit, kracht en steeds meer Zijnskracht naar voren komen en in jou op staan!
Als je dieper de codering van Corona gaat begrijpen en de pluspunten van waar dit collectief om gaat, zal dat je helpen om een neutraler perspectief in te nemen en jouw eigen uitlijning te versterken.

Bewustzijn is altijd de sleutel tot Bewust Zijn!

Waar liggen jouw wensen, behoeften, gemis, angst, onzekerheden of andere vraagstukken. Waar heb jij moeite mee, wat doorzie je nog niet helemaal en of hoe kan jij met deze enorm trilling verhogende en uitdagende periode op aarde omgaan?
Waar kun jij nog meer openbloeien en in jouw unieke kracht gaan staan, jouw blauwdruk leven en belichamen?

Er is in deze workshop alle ruimte om jouw groeiproces te delen en te helen, om daar meer (in) zicht in te krijgen en we zullen verschillende afstemmingen en activaties (afgestemd op aanwezigen) gaan doorlopen om jou steviger in je uitlijning en kracht te gaan zetten.
Verhoging van trilling, opening van nieuwe perspectieven en groei, bekrachtiging van jouw Zijn en diepe gronding helpen je jouw stevigheid en kracht te belichamen in deze hobbelige tijd.

We zullen met alle mogelijke vormen van multidimensionale energieën, Meesterfrequenties, energie ingangen binnen schepping kunnen werken, naar wat aansluitend is of wenselijk is in het moment.
Er is dus niet specifiek ‘een ingang’ of thema van waaruit gewerkt wordt. Ik zet alle kanalen open om de juiste frequenties naar voren te halen die dienend zijn aan ieders proces, ongeacht of dat kosmische, Galactische of aardse frequenties betreft, Draken kracht, Feline families, elven energie, Egyptische magie of what ever J
Er zal volledig op afstemming van aanwezige deelnemers en processen gewerkt worden. Ee workshop op maat dus!

 

 

I.v.m. alle corona- maatregelen kan ik deze workshop aanbieden voor maximaal 3 personen.
Het voordeel ook daarvan is dat de workshop volledig op jouw proces afgestemd zal zijn en er volop persoonlijke aandacht, begeleiding en focus zal zijn!
Waardoor deze workshop dus  extra persoonlijk afgestemd wordt!

 

Workshop van 10.00 – 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

 

Meer info over wat Belichaamd Bewustzijn is?  Kijk dan even hier!

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!