Laden Evenementen

Tempels van Licht Vortex activatie workshop: Kom Ombo 

In de energie van augustus, die resoneert op de lemniscaat frequentie en Leeuwen energie. In de energie van de 22, die resoneert op de potentie om je kracht te laten oprijzen, staat er weer een nieuwe vortex workshop op de agenda.
Juist deze beide frequenties sluiten krachtig op elkaar en op de tempelblaiwdruk aan die vandaag belicht wordt: de tempel van Kom Ombo.

Een unieke ‘dubbeltempel’, in spiegelbeeld gebouwd en gericht aan twee Meestervelden i.p.v. één, waardoor de polariteit en de balancering daarvan centraal staat.

Waar balans ontstaat, kan je kracht weer opbouwen, vrij stromen en kun je je oorspronkelijke energieen weer gaan ervaren.

Deze tempel blauwdruk bevat verschillende zeer interessante elementen die ook aansluiten bij de groei in bewustzijn in het nu: overstijgen van angst, dieper met je rechte lijn (met Bron) in verbinding treden, helingscoderingen tot op het fysieke vlak, galactische verbindingen en potenties om diep je DNA te helpen ontwaken.

Tijdens deze activatie workshop breng ik deze tempel blauwdruk dichterbij door zowel de tempel te belichten door informatie en doorleefde ervaringen te delen, als ook doordat je zelf de energie ervan gaat ervaren.

Over de vortex workshops:

In deze workshops gaan we nader kennis maken met de krachtplaatsen en vortex energieën van Egypte aan de hand van verschillende tempels en hun energetische blauwdruk.
In elke workshop zal een andere tempel, blauwdruk en krachtplaats centraal staan. We gaan niet alleen meer leren over de betreffende plek, maar vooral ook dieper binnen stappen in de specifieke tempel/ blauwdruk energie. Om te gaan beleven en ervaren wat deze energie voor jouw bewustzijn en groei in het hier en nu kan betekenen. Elke tempel draagt meerdere initiaties in zich, die je groei in het hier en nu kunnen stimuleren, verrijken en versterken.

De tempels van Egypte dragen fantastische coderingen en energieën in zich, gerelateerd aan de krachtplaatsen waar zij staan. De symbolieken, vorm, betekenis en universele informatie die daarin besloten ligt is ongekend.
Elke plek draagt een hoogfrequentie energie die van invloed is op je eigen multidimensionaal bewustzijn en die bij kan dragen aan de heling van oude wonden, her-inering aan jouw kracht en potentie, herstel en heling van jouw energievelden en het activeren en openen van je hoger bewustzijn.

Unieke nieuwe workshops die bestaan uit zowel meer uitleg, verdiepende inzichten en zelf diepgaande ervaringen met deze energie en activaties binnen het tempelbewustzijn ontvangen.

Vanuit mijn diepgaande, oeroude verbinding met Egypte en mijn ver-rijkende kennis van het Egyptische veld, de universele energieën en de coderingen daar binnen. Maar ook mijn vele ervaringen ook met de krachtplaatsen en tempels in het heden na vele, vele reizen, ben ik in staat de energieën van de krachtplaatsen naar jou toe te brengen. (Daar waar het op aards vlak nu even moeilijker is er rechtstreeks heen te reizen). Zodat de energie je alsnog mag aanraken, inspireren, bekrachtigen, helpen groeien, her-inneren en te verkennen is.

Elke workshop wordt daarnaast afgestemd op het moment in tijd, de energie van het moment en de aanwezige deelnemers. En wordt verzorgt vanuit een gedragen, diep gegrond veld, waarin het veilig is om je dieper te openen en de tempels van Licht toe te laten in je innerlijke verbinding.

Elke tempelblauwdruk activeert verschillende innerlijke kwaliteiten en bewustzijnslagen binnen je eigen multidimensionaal bewustzijn en draagt coderingen om dat bewustzijn te leren belichamen.

Tempels van Licht die belicht, uitgediept en ervaren gaan worden in deze workshop zijn:
Kom Ombo Tempel

Gedurende dit jaar zullen er verschillende van deze workshops volgen, telkens van een andere krachtplaats en tempel energie.

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl btw, koffie, thee en versnaperingen.
De workshop vind plaats van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!