Egyptische Sleutels voor het hier en nu

575490_462949660454201_754499476_n

Op deze pagina vind je allerlei linken naar bijvoorbeeld de trainingen, cursussen, opleidingen en workshops die de Egyptische Sleutels voor het hier en nu bevatten.

Vaak komt in de live workshops heel veel meer inzicht en gechannelde informatie naar voren die meer zicht geeft op de waarde van het Oud Egyptische (Khemitische) bewustzijnsveld, en de betekenis, herinnering en waarde van die Kennis voor de Ascensie processen in het nu.

Veel oude Kennis, mystiek en symbolieken  vanuit het oud Khemitische (oer Egyptische) veld dragen nog altijd Grootse Kosmische Waarheden en Inzichten in zich, die ook hier en nu in de dagelijkse praktijk van leven toepasbaar zijn. En die de diepgang van leven, de Universele Waarheden her-inneren binnen je eigen Bewustzijn kunnen versterken. Door dieper te gaan begrijpen welke Universele Sleutels het oud Egyptische Veld nog altijd in zich draagt, leer je ook steeds dieper kennen (bewust worden) wie jij in het Grote Plaatje van Schepping Bent!

moon-temple-3

Onderstaande linken bieden je de gelegenheid om directer te zien welke mogelijkheden Praktijk Apofyliet hier voor aanreikt. Vanuit mijn eigen Zielsherinneringen en missie hier op aarde, zou ik het Egyptische Veld als een specialisatie van mijn Zelf mogen noemen. En via verschillende wegen heb ik delen van de in mij reeds her-innerde en geïntegreerde informatie vormgegeven om naar buiten te brengen.