Transmissie Abonnement

apofyliet.nl - transmissie

A Touch of Love

‘Liefde is essentieel, voor jou als mens, om je Zelf toe te staan al deze krachten en kwaliteiten van jouw Wezen weer toe te laten. Waar Liefde is, kan geen angst meer zijn. En angst is vaak de ‘dode’ energie die je weerhoud om echt je Zelf te zien, ervaren en beleven. Laat staan om jouw ware Zelf in Essentie te laten stralen in de wereld. Angst komt voort uit afgescheiden ervaringen en bewustzijn wat gewond is geraakt.  Het is nu tijd steeds bewuster, steeds dieper, steeds stralender jouw Liefde weer te omarmen en toe te laten. Niet langer bang te zijn voor de afwijzingen, veroordelingen die jij als mens zo vreest!
Liefde heelt en verbind, ook die gewonde delen in jou die die angst nog dragen.
Liefde helpt je jouw Eenheid, jouw Heelheid weer herinneren, omarmen en ervaren. Om vandaar uit te voelen: ik Ben Compleet, Ik Ben Een. En Samen Zijn wij Een! ‘

(De Lion Beings van Sirius, tijdens het tweede 6-6-11 Portaal, 15-6-2018 via Willemien Timmer)

Wens jij ook geregeld bekrachtigd, herinnert en aangeraakt worden met een ‘Aanraking van Liefde’ ?
Worstel jij soms ook met het ‘hoog houden’ van jouw trilling?  Met afscherming van je energie voor de vele prikkels van de buitenwereld?
Of met de vraag hoe je je energie zuiver afgestemd houdt? Hoe je vanuit Liefde kunt leven?

Dan is deze nieuwe mogelijkheid van Spirituele Praktijk/ Bewust Zijn Centrum Apofyliet misschien iets voor jou!

Dit nieuwe aanbod is bedoeld als ondersteuning in jouw persoonlijke groei- en stoei processen van bewustwording.  Vooral in deze komende maanden waarin de energetische bewegingen en bewustzijnsshifts steeds grootsere vormen en kracht gaan aannemen.
Ik kan niet de stenen van jouw pad rollen, dat kun jij alleen zelf!
Maar ik kan je wel een stukje ondersteuning aanreiken waardoor je die kracht in je Zelf weer gaat voelen, her-inneren en daarin gevoed gaat worden. Zodat jouw bewustzijn steeds meer gaat voelen waar jij innerlijk je kracht, moed, vertrouwen en inspiratie vandaan kunt halen om jouw pad verder te gaan, binnen je Zelf!

Abonnement op ondersteunende transmissies

Het is nu mogelijk om een Transmissie Abonnement af te sluiten, waarbij je met regelmaat persoonlijk ondersteund wordt in een overdracht van energie en Liefde.
Zodat jij je telkens opnieuw weer bekrachtigd, gedragen en ondersteunt voelt om voort te gaan op je eigen unieke pad. Daar waar dat in alle wijzigingen, shifts en verhoogde trillingen niet altijd even gemakkelijk gaat.
Een transmissie is een gechannelde energie overdracht van helende, transformerende, bewust makende en hoge trilling energie. Transmissies zijn momenten waarop energie van bewustzijn tot bewustzijn wordt over gedragen. Dat in feite is al een inwijding of initiatie op zich, want het opent in je eigen bewustzijn weer lagen van kennis, kwaliteiten en oorspronkelijk bewustzijn.

Een Transmissie Abonnement omvat:

* 2 x per maand een transmissie van helende energie ontvangen, van 15-20 minuten op een vooraf bepaalde tijd en datum. Je ontvangt daarmee 2 x per maand een krachtige boost aan helende, stimulerende, inspirerende energieën die als een bekrachtiging of zetje in de rug in jouw groeiproces mogen door werken.

*Je kunt de thema’s, ingang en intentie voor elke transmissie vinden per datum (hier onder).
Mochten daar aanvullingen op zijn,  ontvangt je voorafgaand aan de transmissie nog een mail met extra informatie van het focuspunt of thema van die transmissie. Zodat je weet waar deze energie over zal gaan en waar de energie haar werking voor jou zal hebben. Maar ook zodat jij weet waar je jezelf op kan afstemmen tijdens de transmissie.

*Kun je een datum of een tijd niet meedoen? Geen punt!
De energie wordt aan jouw bewustzijn gekoppeld (daarom schrijf je je ook in!) en dus kun je op een ander voor jou passend moment alsnog afstemmen en de energie ‘binnen halen’. Want de transmissie is naar jouw bewustzijn toe gestuurd, daaraan gekoppeld, en dus op elk gewenst moment kun jij je daarvoor open stellen en het alsnog ervaren!
(Zie het als een email…die kan je ook persoonlijk ontvangen, in je mailbox bewaren en op een later moment pas openen!)

*Je kan op elk gewenst moment instappen of weer opzeggen!
Instappen of opzeggen kan makkelijk en snel via info@praktijk-apofyliet.nl

*Normaal gesproken bedraagt een transmissie van 15-20 minuten € 22,22
Wanneer je je inschrijft op een abonnement, ontvang je elke maand 2 transmissies ter ondersteuning van jouw groei van 15-20 minuten voor € 33,33 per maand!

*Er is Keuze uit 3 verschillende Transmissie Abonnementen. Je kan je opgeven voor 1 of voor meerdere tegelijk, zodat je vaker of via verschillende wegen een ondersteuning en bekrachtiging ontvangt.

*Elk van de Transmissie Abonnementen brengt bewustwording, trilling verhogingen, nieuwe openingen en activeert je eigen transformerende kracht! En kan je eigen bewustzijn aanzetten tot nieuwe groei, inspiratie, inzichten, ontwaken van nieuwe kwaliteiten en stappen zetten daar waar jij bent op jouw pad.

Hier onder vind je de verschillende Transmissie Abonnementen: 

Transmissie Abonnement 1: A Touch of Love

Transmissies van Onvoorwaardelijke Liefde gericht op verschillende (proces)thema’s, invalshoeken en energievelden. Steeds afgestemd op wat in dat moment het meest passend is qua energie en inspelend op de collectieve processen die op dat moment gaande zijn. Het kan dus elke keer weer een verrassing zijn welke energie of thema’s centraal staan tijdens de transmissie en thematieken kunnen heel uiteenlopend zijn.
Maar via ‘A Touch of Love’ wordt altijd jouw liefdevolle vermogen van je hart, jouw Onvoorwaardelijke Liefde aangeraakt om dieper te ontwaken en voelbaar te worden. Dwas door welke thematiek en processen dan ook heen.

Data van de transmissies:

Voorproeven: een losse Touch of Love Transmissie, waarbij je zonder abonnement kunt deelnemen om eens te voelen of dit wat voor je is:

28 juni van 10.00 uur tot ongeveer 10.15/10.20 uur            Of: van 20.00-20.15 uur
Thema: Volle Maan en a Touch of your own Divine Love
De uitwisseling voor dit voorproefje bedraagt € 15,55

Abonnement Juli 2018
Woensdag 11 juli om 10.00 uur of om 20.00 uur: Uitlijning met je eigen Hart van Liefde (in de 11-7-11 codering/energie)

Woensdag 25 juli om 10.00 uur of om 20.00 uur: Zelf Liefde toelaten en omarmen

Abonnement Augustus 2018
Woensdag 8 augustus om 10.00 uur of om 19.00 uur: Leeuwenpoort en a Touch of Love from Above (Een aanraking van Liefde van Boven)

Woensdag 22 augustus om 10.oo uur of om 20.00 uur: Liefde-volle verbindingen laten groeien en bloeien ( in de 22-8-11 codering/energie)

Abonnement September 2018
Woensdag 5 september om 10.00 uur of om 20.00 uur: Manifestatie van jouw Hart van Liefde

Woensdag 19 september om 10.00 uur of om 20.00 uur: Leven vanuit jouw Onvoorwaardelijke Liefde

Abonnement oktober 2018

Woensdag 10 oktober om 10.00 uur: Een nieuwe uitlijning met je Zelf en je hart (maken)

Woensdag 24 oktober om 10.00 uur: Nieuwe Geboorte in (de trillingen van) je Zelf

Abonnement november 2018

Woensdag 7 november om 10.00 uur: A Touch of Love op weg naar het 11-11-11 Portaal

Woensdag 21 november om 10.00 uur: Transformerende krachten van dit moment toelaten vanuit je eigen hartbewustzijn

Abonnement december 2018

Woensdag 5 december om 10.00 uur: Eigen-waarde dieper doorvoelen, bewust worden en activeren vanuit je hartbewustzijn

Woensdag 19 december om 10.00 uur: Activatie van je Multidimensionaal Hart

Transmissie Abonnement 2: A Touch of the Ascended Masters

Transmissies vanuit de verbinding met 1 of meerdere Ascended masters. Elke keer zal er 1 Lichtmeester energie centraal staan die jouw bewustzijn specifieke energetische ‘aanrakingen’ komt brengen. De ervaringen kunnen uiteenlopend zijn van healing ontvangen, inzichten ontvangen tot diepere activatie van kwaliteiten om jouw pad met meer moed, kracht, vertrouwen en meesterschap te bewandelen. Je eigen Meesterverbindingen en in je innerlijk Meesterschap wordt hierdoor hoe dan ook meer aangeraakt om te ontwaken en manifesteren.

Data van de transmissies:

Voorproeven: een losse Touch of the Masters Transmissie, waarbij je zonder abonnement kunt deelnemen om eens te voelen of dit wat voor je is:

28 juni van 10.30 uur tot ongeveer 10.45/10.50 uur       of: van 20.15-20.30 uur
Thema: Volle Maan en a Touch of the Divine Masters
De uitwisseling voor dit voorproefje bedraagt € 15,55

Abonnement Juli 2018
Woensdag 11 juli om 10.30 uur  20.15 uur: A Touch of Great Mother Isis (in de 11-7-11 codering/energie)

Woensdag 25 juli om 10.30 uur of 20.15 uur: A Touch of Lady Nada

Abonnement Augustus 2018
Woensdag 8 augustus om 10.30 uur of 19.15 uur: A Touch of the Lion Beings from Sirius (in de Leeuwenpoort en 8-8-11 energie)

Woensdag 22 augustus om 10.3o uur of 20.15 uur: A Touch of Archangel Uriel

Abonnement September 2018
Woensdag 5 september om 10.30 uur of 20.15 uur: A Touch of Sanat Kumara & Lady Venus

Woensdag 19 september om 10.30 uur of 20.15 uur: A Touch of Metatron

Transmissie Abonnement 3: A Touch of the Rainbow Light Healing Codes

Transmissies met vooral een helend karakter. Er wordt per transmissie een andere kleurcode en Rainbow Healing Light Code doorgegeven in de energie overdracht. Deze helende kleurfrequenties kunnen prachtige openingen, bewustwording en transformaties naar je toe brengen, waardoor jij je dieper ondersteund voelt. De nadruk ligt hier op het in beweging brengen van gestagneerde energieën, blokkades of knelpunten. Zodat nieuwe stroming en healing vanuit je bewustzijn aangeraakt en gerealiseerd kunnen worden.

Data van de transmissies:

Voorproeven: een losse Touch of Rainbow Light Transmissie, waarbij je zonder abonnement kunt deelnemen om eens te voelen of dit wat voor je is:
28 juni van 11.00 uur tot ongeveer 11.15/10.20 uur     of: van 20.30-20.45 uur
Thema: Volle Maan en a Touch of the healing Rainbow Light:
Alle kleurfrequenties van de regenboog, samen als 1 geheel voor healing en balancering van je eigen innerlijk kleurenpalet en chakrasysteem.
De uitwisseling voor dit voorproefje bedraagt € 15,55

Abonnement Juli 2018
Woensdag 11 juli om 11.00 uur of om 20.30 uur:
Dolfijnen en de Regenboog, Joyfull, playfull and deep healing energy daar waar jij het nodig hebt op dat moment (in de 11-7-11 codering/energie).

Woensdag 25 juli om 11.00 uur of 20.30 uur:
De Saffier Blauwe Galactische Straal, openingen van je eigen helend vermogen, kennis, wijsheid en inzicht en healing van oude programma’s , denkwijzen, overtuigingen en gevoelens die dit tegen houden of belemmeren.

Abonnement Augustus 2018
Woensdag 8 augustus om 11.00 uur of 19.30 uur:
De Gouden Kosmische Straal, je eigen vuurkracht, scheppend vermogen en passie (In de energie van de Leeuwenpoort en de 8-8-11 codering)

Woensdag 22 augustus om 11.oo uur of 20.30 uur:
De Roze Galactische Straal, Onvoorwaardelijke Liefde en omarming van Al wat gewond is in jou (in de 22-8-11 codering/energie)

Abonnement September 2018
Woensdag 5 september om 11.00 uur of 20.30 uur: De Rood-Gouden Straal
Gronding en belichaming van jouw Gouden Bewustzijn in je aardse realiteit en heling van blokkades die dat in jou verhinderen of stagneren.

Woensdag 19 september om 11.00 uur of 20.30 uur: De groen-Gouden Straal
Verbindingen met Moeder Aarde en herstel van Vertrouwen, vanuit jouw hoger bewustzijn en integratie daarvan. Healing van stagnaties, angsten om op aarde te zijn, angsten van leven of dood, gebrekkig vertrouwen, onveiligheid en meer.

Abonnement oktober 2018 Let op nieuwe tijd!

Woensdag 10 oktober om 10.30 uur: De Oranje Galactische Straal:
Dieper landen in je buik-gevoel. Contact met je buikgebied, dieper (menselijk) voelende vermogens.

Woensdag 24 oktober om 10.30 uur: De Groene Galactische Straal:
Je Hart dieper openen voor doorstroom en verbinding van intuïtie en buikgevoel, zodat jouw Hoger Weten steeds dieper echt in je mens-zijn gevoeld gaat worden!

Abonnement november 2018 Let op nieuwe tijd!

Woensdag 7 november om 10.30 uur: De Violet-Gouden Rainbow Code
Transformerende krachten in je eigen bewustzijn wekken zodat jouw Gouden Bewustzijn weer vrij(er) kan stromen

Woensdag 21 november om 10.30 uur: De Purperen-Gouden Rainbow Code:
Activeren van je eigen hogere kennis, Zielsherinneringen en verbindingen met je Akasha velden

Abonnement december 2018 Let op nieuwe tijd!

Woensdag 5 december om 10.30 uur: De Geel-Gouden Regenboog Straal
Bekrachtiging van jouw energie, Zijn, mens-zijn, processen, doorlopen groei.

Woensdag 19 december om 10.30 uur: De Complete Gouden-Regenboog Codes
De complete Regenboog coderingen, het hele pakket, overgoten met gouden bewustzijn Licht zullen naar je toe stromen. Die resonanties die jouw bewustzijn nodig hebt op dat moment in je groeiprocessen, zullen rijkelijk je bewustzijn binnen stromen.

Voor aanmeldingen*** en of meer informatie: info@praktijk-apofyliet.nl

***Vermeld graag bij aanmelding welk abonnement je wenst te ontvangen en voor hoe lang, bijv. 1 maand, 2 maanden of langer. En op de avond of op de ochtend.