Apofyliet Spelregels

319638_383539271730518_435559399_n

Helaas ben ik door de loop der jaren en ervaringen heen, genoodzaakt om enige “Apofyliet Spelregels” te gaan hanteren. Hier ben ik zelf lang niet altijd blij mee, maar de dagelijkse praktijk leert dat ik inmiddels  wel zal moeten om alles optimaal te laten ‘draaien’. Hier onder vind je de ‘spelregels’ van Spirituele Praktijk Apofyliet:

Wees je bewust dat:

Bij aanmelding voor een sessie of workshop zal de energie van het persoonlijk proces direct van start gaan! De intentie is gezet, de afspraak gemaakt en dus gaat de energie in beweging komen.
Dat betekend dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden zult kunnen tegen komen voordat de workshop plaats vindt. Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen om op het laatste moment af te zeggen. Voorbeelden hiervan zijn: een gevoel van ziek te zijn, extreme moeheid, mentale gedachtencirkels, innerlijke weerstand tegen de workshop, triggers die je weerhouden, etc.

Besef je echter dat dit deel is van het proces wat je al in werking hebt gezet bij aanmelding, en wat naar een hoogtepunt toe werkt op het moment van de workshop of sessie. Laat je er niet door weerhouden. Dit is al de helft van het proces wat doorlopen wordt, voordat de echte omkering of transformatie aangezet wordt (in de sessie of workshop).

Hier lees je daar meer over!

Apofyliet Spelregels: Workshops en opleidingen

*Graag ontvang ik bij aanmelding voor een workshop of Apofyliet Opleiding ook je adresgegevens en telefoonnummer voor de administratie, indien deze nog niet bekend zijn.

*Betaling voor aangemelde workshop(s) of opleiding dient 1 maand tot uiterlijk 5 dagen voor de betreffende workshop betaald zijn. Dan ben je verzekerd van deelname! Bij aanmelding ontvang je de rekening gegevens van Praktijk Apofyliet.

*Workshopkosten kunnen ook bij aanvang contant worden betaald, mits dit vooraf overlegd is.

*Let op: Bij annulering na aanmelding van een losse workshopdag worden € 33,- administratie kosten in rekening gebracht per aangemelde workshop, bij afmelding tot 3 dagen voor de betreffende workshop. Bij annulering binnen 3 dagen voor de betreffende workshop is helaas geen restitutie mogelijk, en wordt het gehele workshop-bedrag in rekening gebracht!

*Bij annulering van een of meerdere workshops van de Opleidingen die Praktijk Apofyliet verzorgd,  of bij halverwege afbreken van het traject, worden  de nog resterende workshop(s) wel volledig in rekening gebracht. Bij aanmelding voor een geheel traject van een van de Apofyliet Opleidingen ga je namelijk een commitment met mij en met je Zelf aan.

Om het voor iedereen makkelijker te maken biedt ik gespreide betaling (per workshop) aan in plaats van een jaar (totaal)bedrag wat direct voldaan dient te worden. Bij afhaken of annuleren betekend dat echter niet dat dat commitment ongedaan gemaakt wordt. En wordt er voor elke geannuleerde workshop alsnog het totale verschuldigde bedrag in rekening gebracht!

*Bij een onvoldoende aantal deelnemers kan een workshopdag geannuleerd of verschoven worden. Hiervan wordt je tijdig bericht.

Apofyliet Spelregels: Persoonlijke workshops & consulten

*Ook voor consulten, coaching en persoonlijke workshops gelden annuleringskosten.
Bij annulering ruim van te voren is er de optie kosteloos een andere datum in te plannen, zonder annuleringskosten. Bij annulering van een consult of sessie zonder een nieuwe afspraak te maken worden annuleringskosten in rekening gebracht.

Voor uur-consulten en anderhalf uur consulten geldt daarvoor een annuleringsbedrag van € 33,- mits 3 dagen voor het consult geannuleerd wordt. Binnen 3 dagen voor het consult wordt bij annulering het gehele bedrag van het consult in rekening gebracht.

Voor 2 1/2 uur consulten en persoonlijke workshops geldt daarvoor een annuleringsbedrag van € 44,- mits 3 dagen voor het consult geannuleerd wordt. Binnen 3 dagen voor het consult wordt bij annulering het gehele bedrag van het consult in rekening gebracht.

Apofyliet Spelregels: Ascensie / Kristalshop

Verzenden van artikelen is voor eigen risico!
Het is mogelijk artikelen verzekerd te laten verzenden als je dat wenst.
Zodra de pakketjes hier de deur verlaten gaat dat ‘eigen risico’ in.

Reserveren van producten is mogelijk tot uiterlijk 5 dagen. Als er dan geen bericht of betaling is ontvangen worden artikelen weer in de shop terug geplaatst. Vaak echter stuur ik nog wel even een mail er achteraan. Bij geen antwoord, ga ik er van uit dat de bestelling geannuleerd is.

Prijzen in de Ascensie/Kristalshop zijn ook inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden bij bestelling aangegeven en zijn afhankelijk van grootte en gewicht van de producten.

Verkoop van cd’s (niet actueel meer) en audio afstemmingen bevatten live opnames van channelings en er kunnen dus bijgeluiden op de achtergrond hoorbaar zijn. Hoewel altijd gepoogd wordt dit zoveel mogelijk te beperken.

Zie ook de bestelinformatie waar je meer informatie en ‘spelregels’ vindt rondom de shop.

Algemeen

Prijzen van Spirituele Praktijk Apofyliet zijn allemaal inclusief 21 % BTW.
Behalve boeken waarvoor 9 % Btw geldt.
Tijdens de workshops en opleidingen is er altijd doorlopend (zelfbediening) thee, koffie en versnaperingen aanwezig. Ook een cup a soup is voor liefhebbers aanwezig. Lunch mag je zelf meenemen.

Bijgewerkte informatie: 2024