Laden Evenementen

Vooraankondiging en speciale actie: 2021- Nieuwjaarsconsulten

 

Vooraankondiging: nieuwjaars consulten

Wat ligt er voor jou op je pad te ‘wachten’ in 2021? Waar mag jouw focus liggen in je groei? Welke Meesterschapskwaliteiten of uitdagingen in groei kun je verwachten?

Vanaf 1 januari  2021 biedt ik weer de jaarlijkse start-van-het-jaar  of nieuwjaars consulten aan die een persoonlijke afstemming op jouw energie in combinatie met de Blauwdruk en potentie van 20201zal bevatten.

Let wel, het is GEEN toekomst voorspelling, maar wel een gerichte afstemming om te zien waar jouw energie insteekt en mee resoneert in de energie van het 2020. Dat kan handig zijn om meer inzicht te krijgen over wat er speelt in je processen en waar je aandacht naartoe mag gaan om je Zelf steeds opnieuw te kunnen ondersteunen in jouw bewustwordingsproces.

 

Nieuwjaarenergie

Tijdens de overgang van oud naar nieuw, van 31 december 2020 naar 1 januari 2021 stappen we niet alleen een nieuw jaar in, maar ook een nieuw energieveld. Plus 1 januari is meteen een krachtig transformatie portaal (1-1-2021 energie) die je helemaal gaat uitlijnen met de nieuwe jaar trilling.
De energie van 2021 gaat weer andere groei- en bewustzijnsprocessen wekken, stimuleren en activeren dan 2020 heeft gedaan.
Dat betekend enerzijds een verdieping van alle al doorlopen groei en tegelijk ook vernieuwing.

Wil jij alvast wat meer handvatten en inzicht wat de energie van 2021 voor jou gaat brengen?

Vanaf 1-1-2021 biedt ik in januari daarvoor speciale nieuwjaarsconsulten aan: de 2021-consulten!

Deze omvatten een multidimensionale bewustzijn-afstemming voor jouw proces en groei in de energie van 2021. Om de eerst volgende thema’s, richtlijnen en aandachtspunten voor jouw processen in 2021 helder aan het licht te krijgen.
Hoe bewuster deze zijn, hoe gerichter je daarop kan focussen of afstemmen.

Ik werk hierbij zowel met mijn eigen multidimensionaal bewustzijn (‘reading’ of duiding) als ook met de Egyptische kaartenset om het echt concreter in de ‘stof’ (aardse energie) te krijgen.
De getrokken kaarten kunnen voor jou daarbij ook een handvat en ingang zijn om je eigen processen dieper te ondersteunen en bekrachtigen.

 

Keuze uit twee consulten:

1. Het 2021-mini consult is een ‘mini’ consult op afstand waarvan je het verslag per email ontvangt! Het is een klein consult die toch een krachtige impact, helder inzicht of bekrachtiging kan geven in jouw groei.
Graag ontvang ik bij aanmelding je naam, recente pasfoto voor het consult.l
De uitwisseling voor dit 2021-consult bedraagt € 33,33

2. Het 2021-uitgebreidere consult is ruimer qua opzet en met meer tijdsduur. Dat betekend dat er ook meer informatie, inzicht, transmissie of healing tegelijkertijd naar voren zal kunnen komen.
Ook hiervan ontvang je na afloop een mail met PDF-verslag over wat er voor jou naar voren is gekomen.
Graag ontvang ik bij aanmelding je naam, recente pasfoto en eventuele vraag die je mee wilt nemen in het consult.
De uitwisseling voor dit uitgebreidere 2021-consult bedraagt € 66,66

 

Even lekker praktisch:

*Consulten worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht het net als vorig jaar storm lopen, dan kan het betekenen dat je wat langer op je consult zult mogen wachten. Bij aanmelding zal ik je daarvan op de hoogte stellen, indien nodig.

*De consulten worden gedaan nadat de uitwisseling is gerealiseerd (Om misverstanden te voorkomen)

*Ook al zullen de consulten pas vanaf 1-1-2021 gaan starten, kun je je nu al wel vast aanmelden mocht je dat willen!

Aanmelden kan en mag via info@praktijk-apofyliet.nl