Laden Evenementen

Het 7-7 portaal: Nieuwe openingen in de Vrouwelijke Blauwdruk en Kwaliteiten : Sleutels van Isis

In de energie van de 7-7 Poort die diep resoneert op je eigen Vrouwelijk Scheppend Vermogen, zullen we ons gaan verbinden met verschillende prachtige Sleutels die Isis aan zal reiken.

Gechannelde afstemmingen, healing en activaties vanuit het Isis Blauwdrukveld (ook in je Zelf). Openingen van je eigen hart op Multidimensionaal niveau, opening van Godinnenkracht en jouw Vrouwelijke Blauwdruk. En nieuwe Sleutels van Scheppende Kracht die in deze tijd dieper weer vrij komen. Een van die Sleutels is het werkelijk dieper ‘vragen en ontvangen’, maar ook het aanspreken van je eigen Scheppend Vermogen en de Kracht van Mededogen. Simpel, praktisch en concreet. Maar ook diep voelbaar.

Een dag waarin je jouw sensitiviteit, jouw kwaliteiten, gevoelsstroming, buikintuïtie vergroot  en dieper leert aanspreken en inzetten in het dagelijks leven.

Isis wordt als een van de weinigen ook wel de Weret-Hekau genoemd, en dat is een titel die globaal staat voor de ‘hoogst ingewijde in Goddelijke Magie’ . Omdat het Isis- bewustzijnsveld, als een van de weinigen,  de ‘volledige Sleutelbos’ van Goddelijk Vrouwelijke Blauwdruk weerspiegeld.  Daar waar alle andere Neteru  (‘Godinnen’) deeltjes daarvan  weerspiegelen, belichaamd Isis het Geheel.

Isis is als het ware de personificatie van het overkoepelende Goddelijk Vrouwelijk Blauwdrukveld, waar binnen alles wat hoort bij het Goddelijk Vrouwelijke kwaliteiten veld, aanwezig is.

 

Workshopdag van 10.00-17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl BTW, koffie, thee, sep en versnaperingen. Lunch mag je Zelf mee nemen.

Aanmeldingen mogen verlopen via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!