Laden Evenementen

Afstand activatie 1-1-’19 Welkom in het nieuwe jaar!

 

Tijdens de overgang van oud naar nieuw, van 31 december 2018 naar 1 januari 2019 stappen we niet alleen een nieuw jaar in, maar ook een nieuw energieveld. Plus 1 januari is meteen een krachtig transformatie portaal (1-1-1-9 energie) die je helemaal gaat uitlijnen met de nieuwe jaar trilling.

De energie van 2019 gaat weer andere groei- en bewustzijnsprocessen wekken, stimuleren en activeren dan 2018 heeft gedaan. (Een voorproefje en kort overzicht daarvan vind je hier. )

Dat betekend enerzijds een verdieping van alle al doorlopen groei en tegelijk ook vernieuwing.

Tijdens deze afstemming en transmissie stap je a.h.w. nog veel bewuster het nieuwe jaar binnen en ga je heel bewust de nieuwe energie van 2019 ervaren.

Niet alleen helpt dat met de ‘overgang’  van de 2018 naar 2019 energie. Het geeft in jouw bewustzijn ook direct een bewustere aansluiting op alles wat het jaar 2019 in bewustzijn en energieën  zal gaan brengen.

Mogelijk dat je daardoor  veel bewuster en makkelijker de overgang van het ene energie veld (2018) naar het andere (2019) kunt maken, maar ook meer innerlijk zicht en feeling krijgt met wat dit jaar voor jou gaat brengen.

Uitlijning met inzicht in en transmissie van de 1-1 energie brengen je een krachtiger uitlijning met ‘op eigen benen staan, in jouw energie, bewustzijn en kracht. Brengt je de nodige opening voor vernieuwing ook in je Menselijk Meesterschapsproces.

De uitlijning met, inzicht in en feeling met de 19-energie gaat je uitlijning met je Multidimensionaal bewustzijn verstevigen, verhelderen, bekrachtigen. En ook dat kan je meer inzicht geven in persoonlijke thema’s of energieën die daarin oplichten als zijnde aan de orde voor dit jaar, in de 2019 energie.

Zoals het nu voelt zal deze afstand activatie je een krachtige stap in het nieuwe jaar bezorgen, helemaal in je eigen bewustzijn/midden/uitlijning plaatsen en nog veel meer informatie over de bewustzijnsgroei van 2019 ontvouwen!

Omdat Praktijk Apofyliet vandaag 15 jaar bestaat (!) een speciale feestelijke prijs vandaag, namelijk € 15,- voor deelname aan deze afstand activatie!

 

De activatie vindt plaats van 20.30 uur tot ongeveer 21.12 uur
De investering in je Zelf bedraagt € 15,-  incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!