Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie 12-12 portaal

 

Deze afstand activatie en transmissie zal dieper finetunen met de 12-12 portaal energie en wat deze voor je eigen bewustzijnsprocessen en – groei kan betekenen.

Tijdens het 12-12 portaal verzorg ik weer een afstand activatie en transmissie in de portaalenergie. Die niet alleen op zichzelf bijzonder krachtig is, maar ook een aanloop is naar volgende bewustzijnshift momenten. Zoals de zonsverduistering op 14 dec en het 21-12 portaal (plus zonnewende en grote conjunctie).

De energie is afgelopen week alweer in een stroomversnelling gekomen, op weg naar deze belangrijke momenten. Daarmee verhoogd niet alleen de lichttrilling maar verdiepen persoonlijke en collectieve processen zich ook.

Het kan dus weer als een uitdagender periode ervaren worden, zo ook de komende tijd tussen 12-12 en 21-12.

De energie van de 12 trilt ons 12-voudig (multidimensionaal) bewustzijn aan. M.a.w. alle lagen wie wij zijn, bewust en onbewust, worden in trilling verhoogd. Dat levert weer de nodige inzichten en groei op, maar kan ook onbewuste lagen van bewustzijn naar de oppervlakte halen.

Het is of alles nog even uit de kast wordt getrokken om in de laatste maand van het jaar opnieuw grote wijzigingen te brengen.

December is altijd een maand van evaluatie, terugkijken op de groei die doorlopen is het afgelopen jaar. Om het zodoende tot een afronding te brengen en klaargestoomd te zijn voor het nieuwe, volgende jaar.

Na dit bijzondere jaar is dat crucialer dan ooit.

De collectieve ‘donkere nacht van de ziel’ is nog niet afgerond of verlaten. Maar met de grote reset van 21-12 komen de eerste zonnestralen van het ochtendgloren wel meer in zicht.

Vanuit het oud Egyptische veld van overleveringen is het 12-de uur (maand in dit geval) de fase voor een nieuwe geboorte in het eigen licht. Het laatste stadia van de ‘onderwereld’ die doorlopen wordt voordat de geboorte van het licht een feit is (de zon die opkomt, een geboorte, meesterschap).

In dat 12-de uur mogen de laatste ‘demonen’/innerlijke schaduwen aangekeken worden, vanuit de groei en bemeestering van alle voorgaande uren (maanden) in de onderwereld, die eigenlijk symbool staat voor o.a. ons 12-voudig bewustzijn (d.w.z. ons multidimensionaal bewustzijn, alle golflengtes die wij Zijn). Van waaruit nieuw Meesterschap en belichaamd bewustzijn geboren wordt.

Deze afstand activatie en transmissie van het 12-12 portaal gaat dieper hierop in, evenals de komende bewustzijnshift momenten en jouw groei daar binnen.

Groei, meesterschap maar ook nog aanwezige knelpunten die de komende dagen nog kunnen evolueren worden dieper aangetrilt om tot een voor jou ‘juiste voltooiing’ van 2020 te kunnen stromen.
Meer informatie en ervaren (voorbereiding op) ook over de komende bijzondere bewustzijnswijzigende portalen en momenten van december 2020 worden ook belicht. Zie daarvoor ook dit artikel:https://apofyliet.nl/de-energie-en-belangrijkste-portaaldagen-van-december-2020/

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: