Laden Evenementen

Afstand activatie 2-2-2022 Portaal

 

De afstand activatie en transmissie is afgestemd op de energie van 2022 en het 2-2-2022 Portaal, en de energieen die tijdens deze dag vrijkomen ter ondersteuning, stimulans en activatie van het hoger bewustzijn, belichamingsprocessen op persoonlijk en collectief niveau.

De Meesterschapscodes van het 2-2-2022 portaal resoneren diep door op je innerlijke koningskracht, meesterschap dus. Wat zich vooraf al laat voelen is dat zich tijdens deze activatie de Lion- en Tiger (star) Beings zullen verbinden met het groepsveld om je eigen innerlijke gouden leeuwen- en leeuwinnen en Tijger krachten te helpen ontwaken.

Deze innerlijke krachtaspecten brengen jouw potentie om mee te bewegen met de trillingsverhogingen van dit jaar dieper in bewustzijn. Tevens maken zij bewust(er) van jouw vermogen om boven de verhalen van je duale zelf uit te stijgen en je grootsere kracht te pakken. Jouw meesterschap en jouw koningsschap (over je eigen bewustzijn en indalend in je menselijk bewustzijn).

Het Chinese jaar van de water tijger start gelijkvallend met Imbolic en nieuwe maan op 1 februari. Direct daarop volgt dit uiterst krachtige portaal. Met als reactie een galactische/kosmische beweging vanuit de Feline Families, waartoe o.a. de Lion Beings en Tiger Beings behoren. Ik zou zeggen: grijp die kans want zij (zijn hogere multidimensionale delen van ons hoger bewustzijn) assisteren ons, met vele andere, in ons ascensie proces!

De uiterst wijze en krachtige koningskracht begeleid ons verder gedurende het jaar 2022. Een prachtige krachtige aansluitende resonantie op de frequentie van meesterjaar 2022!

Deze blauwdruk activatie en transmissie wordt weer afgestemd op de instromende hogere trillingen van het moment, in combinatie met de energie en processen van de aanwezige deelnemers. Vanuit een veilig, gedragen groepsveld.

Het reikt transformatie codes aan en biedt ondersteuning aan je eigen groei, bewustzijn en bewustwordingsprocessen.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.12 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Je ontvangt het verslag nog dezelfde avond of de volgende ochtend!

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!