Laden Evenementen

Afstand activatie Multidimensionaal Gewaar-Zijn:

Uitlijning met je Multidimensionaal Bewustzijn, Helder zicht op jouw groei en start van de afronding van dit groei-jaar

Uitlijning met de bewust te ervaren jij en je hogere bewustzijnslagen om veel bewuster te kunnen voelen ‘waar’ jij op dit moment in je processen , groei en bewustwording zit. Dit Multidimensionaal Gewaar-Zijn kan je handvatten opleveren om bewust te worden waar de focus voor jouw groei op mag liggen.

Het bewust her-uitlijnen is als een ‘pas op de plaats’ maken en stilstaan bij alle processen die afgelopen jaar doorlopen, doorgrond, aangeraakt of doorleeft zijn. en laat ook helderder zien welke processen f thema’s er voor jou nog spelen en waar nog puntjes op de i gezet mogen worden.

In de energie van de maand december (de 12) mogen alle lagen steeds dieper weer met elkaar gaan uitlijnen en verbinden, balanceren , waarmee je groei van afgelopen jaar steeds dieper echt kan integreren ook in je bewuste mens-zijn.

Deze afstand activatie biedt ruimte om je Zelf volledig te traceren en doorvoelen in ‘waar jij in je Zelf zit’, zodat je van daaruit helderder kunt zien/voelen waar jouw doelen, groei, focus en uitdagingen komende maand nog mogen liggen. Voordat we het jaar 2018 met heel andere nieuwe energieën en persoonlijke groei en bewustwording in gaan stappen.

De maand december gaat ook over inkeer naar binnen en bewuste afronding van alles wat al gepasseerd is, en om dat echt in uitlijning met je aardse menselijke Zelf te brengen. Dan ontstaat werkelijke versmelting tussen hoger en lager bewustzijn van alle doorlopen processen dit jaar, en kan je her-innerde hoger bewustzijn steeds dieper echt in de belichaming indalen.

Dat is dan weer de basis van waaruit je het jaar 2018 in zult stappen en gaat beleven!

In de energie codering van 1-12-17, met meer tekst en uitleg over de energie die dat met zich meebrengt!

 

De activatie vindt plaats van 21.00-21.30 uur (Vaak met uitloop). LET OP! Andere tijd dan gebruikelijk!
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!