Laden Evenementen

Werken met holografische velden: de Flower of Life

 

In deze workshop gaan we afstemmen op en werken met de (holografische) coderingen en mogelijkheden van de Sacred Flower of Life. De Flower of life die vanuit oeroude overleveringen op enkele plaatsen ter wereld gevonden is bevat alle coderingen en geometrie van waaruit de schepping is opgebouwd. We gaan deze dag echter op een bewustzijnsverruimende manier werken met de mogelijkheden en energieën van de Flower of Life die vanuit deze Scheppingscodes ook de ingangen heeft voor een volledig herstel van Lichtstructuren, Blauwdrukken,  Soul Memories en multidimensionaal Bewustzijn.

Dat betekend niet dat we vanuit de wiskundige (mannelijke) kant aan het werk gaan om de coderingen van de Flower of Life te ontcijferen, maar juist vanuit de voelende kant via Bewustzijn, bewustwording, healing en beleving. (Vrouwelijke kant).

Ontwikkeling van een dieper innerlijke (gevoels) verstaan van de Flower of Lie als holografisch veld en hoe je daarmee ten behoeve van je eigen bewustzijnsgroei kunt werken. Hoe je met de mogelijkheden en werelden in werelden binnen de Flower of Life van Schepping kunt verbinden.

Dit kan diepgaande inzichten en bewustwording in je Zelf als ook in ‘de werking van’ Schepping en Creatie brengen.

Maar ook healing brengen daar waar dat wenselijk en nodig is, het kan oude beschadigde structuren en wonden aanraken en omzetten zodat deze weer kunnen gaan resoneren op de oorspronkelijke frequenties in jouw bewustzijn.

 

Workshop van 10.00-17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen mogen verlopen via: info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!