Laden Evenementen

Afstand activatie:  Super volle maan, Mercurius en  begin van de cyclus van 3-3 Portalen

(Begin van de initiatie cyclus van 2 x 9)

 

De afstemming van vandaag wordt gericht op alle energieën die op dit moment samenvallen! En dat geeft nogal een veelkleurigheid aan frequenties!

Afstemming op de 3-12 codering (die ook de 3-3 in zich draagt). De start van een 2 x 9 daags initiatiepad door de energieën van je eigen 12/multidimensionaal bewustzijn heen, voor uitlijning, balancering en afronding van alle processen van dit jaar (2017).
Van 3 tot 12 december (12-12 portaal) vormt zich een 9 daags initiatiepad. En vanaf 12-12 tot 21-12 vormt zich een tweede 9 daags initiatiepad waarbij alle processen van dit jaar tot afronding komen.
Vandaar uit gaan met de winter equinox (21-12 portaal) de zonuren weer langer worden: Ra herrijst uit de Onderwereld en gaat zich ook innerlijk weer naar een wedergeboorte toe bewegen.

Een nieuwe jij, een nieuwe versie en nieuwe energie wordt in jou weer geboren. Terugkeer van jouw Licht, op weer diepere en bewustere niveaus.

In de 3-12 energie vandaag start deze periode van 2 x 9 daagse initiatie periode. En deze afstemming lijnt je dieper en bewust(er) uit met de komende periode en wat deze periode voor jou mag gaan betekenen.
Meer daar over lees je hier!

In de energie van de super volle maan in tweelingen waarbij ook Mercurius retrograde gaat! Meer info daarover wat dat qua energie voor jou gaat brengen vind je in het verslag van deze activatie.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 December aanbieding: € 25,- incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!