Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie 9-9 Portaal

Het 9-9 Portaal is een essentiële trillingsverhoging waarin uitlijning met je eigen 9 ervaringswerelden centraal staat. Des te meer jij kunt uitlijnen met je eigen hoger zelf delen en deze ook daadwerkelijk kunt gronden, bestaat de mogelijkheid om steeds meer kwaliteiten, kennis en kunde te kunnen gaan belichamen, als mens op aarde.

De 9- energie is een energie van ‘tot voltooiing brengen’. Dat biedt vaak echte uitdagingen en draagt inwijding in zich mee. Zie het als een examen wat je doet na het doorlopen van eigen gemaakte lesstof. Het examen verbind alle lessen die je in de loop der tijd geleerd hebt samen. Alles kan nog even de revue passeren of op ploppen.
Dit vraagt een bewust stilstaan bij, een bezinning of een uitnodiging om te zien of je alle lesstof beheerst.
Dat kun je als uitdaging of als uitnodiging ervaren. De keuze is aan jou!

Vanuit voltooiing of afronding kan het nieuwe (in jou) geboren worden. Kan er een nieuwe energie, een nieuw pad, een nieuwe groeifase ontstaan. Dit zal in de hele 9-maand september doorwerken.
Zie september als een examen maand waarin verdieping mogelijk is. Daarna volgt de 10- energie (oktober) waarin we helemaal gaan heruitlijnen met wie wij zijn door al deze groei heen, met Bron.
Dat is een fase van vernieuwing. Hoewel ook dat de nodige nieuwe groeiprocessen in werking zet natuurlijk. Een nieuwe klas, nieuw lesmateriaal van een ‘hogere’ orde.

In de afstand activatie van het 9-9 Portaal zullen we dieper de energie van wat doorleefd en geïntegreerd is naar de voorgrond halen om dit steeds bewuster te worden en de puntjes op de i te zetten qua verbinding aan elkaar en gronding. Daarnaast wordt uiteraard de energie en potentie daarvan van het moment dieper belicht en zullen er eventueel ondersteunende of verdiepende activaties  aangereikt worden via de transmissie. En uiteraard afgestemd op de (energie en processen van) deelnemers van deze avond en de aanwezige energieen binnen het 9-9 portaal.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: