Laden Evenementen

Afstand activatie: Magische Transmissie Fairy Glenn

 

Een transmissie en afstand activatie in de energie van Magisch Schotland, gericht op de potentie, blauwdruk en energie van de Fairy Glenn (Feeën vallei).

Magische energieen, verbindingen met Moeder Aarde, natuurwezens en andere prachtige ondersteunende krachtvelden. Ter ondersteuning van je eigen bewustzijnsgroei en belichamingsprocessen in het hier en nu.

 

Meet the fairies of the Fairy Glenn

In de energieën van het hier en nu in verbinding met de blauwdruk van Schotland reizen we innerlijk en in energie af naar het bewustzijn, de blauwdruk en de natuurwezens die aanwezig zijn in de Fairy Glenn.
Welke wijsheid, inzichten en bewustwording kunnen de natuurwezens van deze specifieke plek jouw aanreiken voor je hier en nu groei?
Dat gaan we ontdekken, ervaren en doorvoelen.

Incl. Activatie van eigen blauwdruk wezensdelen in de binnen aarde sferen via de natuurwezen energieen van Fairy Glenn en aansluitingen daarin voor bewustzijnsgroei in de turbulente energieën van deze tijd.
Dieper dan ooit in eigen gronding en basis landen en verbindingen.met je.eigen blauwdruk en aarde aansluiting herstellen.

Aanmeldingen mogen verlopen via info@praktijk-apofyliet.nl

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!