Laden Evenementen

Draken Transmissie afstand activatie

 

Je eigen innerlijke kracht? In je kracht staan? Scheppingskracht?
Wat is dat nu eigenlijk? Wat kun je ermee? En hoe kom je ermee in contact?

Daar zijn vele manieren voor. Even zo veel manieren als verschillende aspecten van persoonlijke kracht die er in je zitten, en die er om vragen om weer gevoeld, gezien, geleefd te worden!
We zijn zo gelaagd en zoveel lagen van wie we zijn vergeten. We hebben op al die lagen ook nog eens vele verbindingen uitstaan, met grote bewustzijnsvelden en -krachten die ook in ons werkzaam zijn. En al die lagen kunnen slechts stap voor stap ten diepste herinnert en geïntegreerd worden.

Deze afstand activatie is er 1 van, 1 van de vele vele mogelijkheden om dieper in je Zelf weer een stukje van jouw Kracht te ontdekken, te voelen, te herinneren en te integreren.
Een activatie die net als andere diep in je hart en bewustzijn zal mogen aanraken, los trillen, herinneringen wekken aan wie jij Bent en wat jouw kracht in deze lagen en verbindingen in jouw Zelf is!

Voel je welkom om deel te nemen als dit met jou resoneert!

 

Aardse, Kosmische en of Goddelijke Draken transmissie

Transmissie en activatie via verschillende golflengtes van de verschillende Draken krachten. Zoveel kleuren (= ook golflengtes) als dat er zijn, zoveel verschillende golflengtes, kwaliteiten en vermogens zijn er ook binnen het Draken bewustzijn. Er zijn vele verschillende bewustzijnslagen ook aanwezig, met elk een eigen kwaliteit, doel, energie en aanraking. Sommige draken werken echt als pure kracht, andere zijn grootse Goddelijke Meesterscheppers binnen verschillende Universa.

De Draken transmissie zal de voor jou op dat moment meest passende Kosmische, aarde of Goddelijke Drakenkracht naar voren halen om je bewustzijn daarin aan te raken (aan te trillen). Dit kan diepgaande healing en bewustwording teweeg brengen, je eigen Schepend vermogen weer bewust maken en verhelderen en heel krachtige groei op gang brengen. Daar waar diepe stagnaties je blokkeren kan vaak ‘met gemak’ door de Drakenkracht beweging worden gebracht en wijzigingen in bewustzijn, Blauwdrukken en geometrische lichtstructuren mogelijk maken.

Deze groepsafstemming zal er op het groepsveld afgestemd worden welke drakenkrachten er op dit moment het meest passend zijn binnen de processen van dit moment in tijd. Deze transmissie en afstand activatie biedt krachtige healing, doorbraken, transformatie en omkering van oude patronen aan, daar waar jij bent in je groei!

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33  incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!