Laden Evenementen

Afstand activatie tweede 3-3 Portaal

Afstand activatie en transmissie rondom de energieen van het tweede 3-3 Portaal.

Meer info over de energieen van deze maand en waar de 4 belangrijkste portalen van maart op inwerken, vind je hier.

De afstand activaties die binnen de 3-3 portalen georganiseerd worden zullen hier telkens een nieuwe laag van voelbaar maken en of belichten. Gedurende de maand zullen telkens andere thema’s aan de orde komen binnen de 3 en de 3-3 energie om jouw kracht te versterken en jouw Meesterschap steeds meer op eigen benen neer te zetten.

Elk van deze afstand activaties wordt afgestemd op het moment in tijd, op de collectieve processen van groei in het moment, uiteraard op de deelnemers en hun persoonlijke processen. En vanuit een gedragen, veilig en diep gegrond veld als bedding om je dieper te kunnen openen voor je eigen bewustwordingsproces hier binnen.

De transmissies belichten en versterken jouw eigen proces, bieden ondersteuning en zullen activaties binnen je eigen bewustzijn in gang zetten om telkens een stap dieper jouw eigen kracht te gaan belichamen op aarde.

Met welke energieen, begeleiding en thema’s we zullen werken in elk van deze activaties en transmissies blijft even een verrassing en laat zich leiden door de potentie en mogelijkheden van het moment in tijd.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!