Laden Evenementen

Afstand activatie 22-1-2020 Portaal:

Uitlijning in Meesterschap

 

Deze transmissie en afstand activatie vindt plaats in de energie van deze dag in lineaire tijd: 22-1-2020 oftewel een Portaal van 22-1-22.

De transmissie zal gericht zijn op (herstel van) je eigen rechte uitlijning tussen wie jij Bent als mens en  Bron. En alle multidimensionale lagen daar tussen. En zal gericht worden op het balanceren van alle Multidimensionale lagen en het (her) uitlijnen van je volledig Multidimensionaal bewustzijn, waardoor jouw rechte lij met alles wie jij bent steeds krachtiger hersteld en of voelbaar en bewust wordt.

De 22-energie is gericht op het vermogen om op te rijzen in bewustzijn en zal jouw Meesterschapskwaliteiten van zowel Mannelijke als Vrouwelijke Potenties dieper gaan aanraken en belichten. En ook verbinden en afstemmen op jouw geactiveerde uitlijning. Dat betekend dat je Meesterschapskwaliteiten dieper bewust en belicht worden, dieper gevoeld ook in je mens-zijn. Maar ook dieper verbonden worden aan jouw dagelijks ervaren als mens, je gevoelswereld, waardoor je eigen innerlijke (Meester)kwaliteiten ook steeds meer beschikbaar en toegankelijk worden.

Het aantrillen van de Mannelijke en Vrouwelijke Meesterkwaliteiten in jou zal je activeren in deze innerlijke mogelijkheden. Het zal je sensitiviteit vergroten, evenals je vermogen om te handelen vanuit hart, gevoel, intuïtie, hoger bewustzijn en hogere afstemming.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!
Investering in je Zelf bedraagt €22,22 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!