Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie Verbinding

Een afstand activatie en transmissie die gericht is op alle facetten van verbinding, zowel binnen je Zelf als met de buitenwereld, als met Al Wat Is.

De verbinding met je Zelf is het uitgangspunt  van waaruit je verbinding met de ander, de buitenwereld en het collectief veld ervaart.

 

Deze activatie en transmissie richt zich op het bewuster maken van jouw innerlijke verbinding met je Zelf in alle facetten. Verbindingen met menselijke lagen, galactische en kosmische lagen. Voor een verruiming van bewustzijn, (her)verbinden met je grotere zelf en jouw potenties en kwaliteiten daar binnen. 

 

Onderzoek waar je uit verbinding bent met jezelf en hoe dit te herstellen.

Hoe dieper je met alle delen/wezenslagen van je Zelf je in verbinding bent, des te meer ben je echt bij je Zelf, ongeacht wat er in je leven of de wereld om je heen gebeurd. 

 

Het is meer dan essentieel in deze tijd om echt in verbinding te zij  op een gelijkwaardig niveau, om van daaruit de interactie met de wereld aan te gaan. Vanuit je eigen ‘bubbel’ (verbinding, rechte lijn en balans) zodat beïnvloeding en of manipulatie van je bewustzijn niet meer mogelijk is. En je in vertrouwen, kracht, licht en eigen verantwoordelijkheid kunt staan, wat leidt naar Meesterschap.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: