Laden Evenementen

Afstand activatie volle maan en maansverduistering

Afstemming op de energie van dit moment en wat daarin wenselijk en nodig is voor de persoonlijke processen. Vanuit een veilige bewaakte heilige ruimte kun je persoonlijke ondersteuning, healing maar ook diepere inzichten ervaren in je eigen groeiproces van dit moment.

De energie van dit moment is de insteek en alles wat daarbij naar voren wil komen, al belicht worden in de energie.

 

Maanverduistering van volle maan op 16 juli (tweede 7-7 portaal)

Deze zonsverduistering staat in lijn met een cyclus van 3 verduisteringen in totaal. De eerst volgende volgt kort op de zonsverduistering van 2 juli en is een volle maanverduistering op 16 juli, wat overigens een tweede 7-7 portaal is waarmee ook deze uitwerking immens bekrachtigd en versterkt wordt.
De volle maan gaat over de energie van de volheid, dat wat voltooid en door alle fases heen doorlopen is.
De energie van een maansverduistering brengt de onbewuste lagen van de gevoelswereld en emotievelden dieper aan het licht, naar de oppervlakte.
De energie van het 7-7 portaal, gerelateerd aan vrouwelijke scheppingskracht, biedt hiertoe een vergrote opening en ingang maar ook een heilige, veilige ruimte waarin grote diepe van het onbewuste en gekwetste van de gevoelswerelden dieper bewust kunnen worden.
Het werkt driedubbel versterkend op elkaar.
Daar waar de zonsverduistering van 2 juli inwerkt op de eigen kracht wel of niet innemen en ruimte geven aan je eigen kracht en licht, de meer mannelijke energie stromen. Daar werkt de volle maansverduistering juist in op de gevoelslagen en emotievelden. Met andere woorden: welke emotionele patronen en programma’s liggen er nog onder de gedragingen van eigen kracht niet oppakken, belichamen en of weggeven. Waar spelen emoties, onbewuste pijnlagen en gevoelspatronen nog een rol om in de illusies van dualiteit vast te blijven steken? Om je kracht buiten je te blijven zetten en niet jouw kracht en verantwoordelijkheid voor jouw Zelf je groei, je bewustzijn op je te nemen?

Lees hier verder…

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!