Laden Evenementen

Afstand activatie Vrouwelijke Blauwdruk bekrachtigen

Deze afstand activatie en transmissie wordt volledig afgestemd op de energie van het nu moment, de energie van onze Vrouwelijke Blauwdruk en de aanwezige deelnemers.

De vrouwelijke Blauwdruk bevat alle vrouwelijke energetische kwaliteiten, zoals bijv. intuïtie, voelen, compassie, vergeving, omarming, troost, heling, etc.

Onze gewonde vrouwelijke energie verhinderd ons om optimaal in de zuiverste versie van de vrouwelijke blauwdruk te ervaren en te leven.  Deze afstand activatie en transmissie is vanavond gericht op herstel van de oorspronkelijke blauwdruk, m.a.w. om weer dieper uit te lijnen en mee te vibreren op de onbevlekte oorspronkelijke energie i.p.v. op de verwonde versie in ons. Een bekrachtiging van deze  Blauwdruk zorgt voor een focus gericht op heelheid, een uitgelijnd zijn op wat je wenst (heelheid versus verwonding) en helpt je om steeds krachtiger weer op jouw innerlijke heelheid afgestemd te zijn in je dagelijks leven.

Het zal even een verrassing blijven welke mix aan energieen tijdens deze blauwdrukactivatie naar voren zal mogen komen, welke energieen, lichtbegeleiding en energetische aanrakingen deze zal mogen brengen.

In feite is dat altijd een beetje een verrassing, want de instroom van energieen is vaak wel vooraf te voelen, maar wat er exact tijdens zo’n portaaldag binnen stroomt en aangeraakt wordt is feilloos afgestemd op ‘waar’ jij op dat moment ‘zit’ in je bewustzijn, energie en proces.

Zo in het klein, zo in het groot, geldt dat ook voor het collectief veld, waar de Portaaldagen ook een directe invloed op uitoefenen.

De energie van de 10 is verbonden met de mogelijkheid om her uit te lijnen met Bron, om je basischakra uit te lijnen op je nulpunt, je oorspronkelijke energie. En biedt daarmee zowel een reset als een vernieuwende energie aan.

Dit zal de basis energie zijn van waaruit de activaties en transmissies deze maand zullen plaats vinden. Hoe dat verder invulling krijgt zal keer op keer verrassend (en afgestemd op bovenstaande) zijn.

Meer (algemene info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail zelfde avond of volgende ochtend).
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!