Laden Evenementen

Collectieve processen en jouw proces: Dat wat nu Is

 

Velen weten en ervaren inmiddels wel dat we steeds qua groei op andere golven varen, dat we wisselend steeds andere perioden in gaan waarin andere energieën, persoonlijke thema’s centraal een rol spelen, waarin specifieke groeithema’s en leerlessen in de spotlight komen te staan.

 

Hoewel er al heel lang heel veel gaande is en we van de ene stroomversnelling in de andere krachtig doorstromen, naderen we weer een extra krachtige periode. De komende zomermaanden gaan weer extreem veel nieuwe velden openen, die processen aanzwengelen en vernieuwing brengen. Daarbij horen de persoonlijke groeiprocessen die daarmee ook naar de voorgrond worden getrokken.

Op het moment dat je meer zicht en begrip hebt van hetgeen er collectief en universeel gaande is, kun jij je eigen processen en je Zelf ook krachtiger gecentreerd staande houden.

Welke nieuwe stromingen komen er aan, zijn al aan het open gaan, welke trillingsverhogingen en processen horen daarbij, hoe merk jij dat in je eigen leven en groei? En vooral ook: hoe deal je daarmee in je eigen leven en groei?

Deze workshop dag gaat hier dieper op in en gaat je helpen om je eigen afstemming zo krachtig mogelijk ‘vast’ te houden. Zodat jij in je eigen uitlijning kan blijven staan, zonder vast te moeten houden aan oude patronen om je staande te houden in alle trillingsverhogingen. Maar door puur in jouw unieke Blauwdruk en Bronverbinding te (blijven) staan.

Een workshopdag waarin alles wat er collectief en persoonlijk gaande is in deze tijd dieper belicht gaat worden.

De Multidimensionale groei die nu mogelijk is, de werkzame holografische velden, verdraaiingen, tegenwerkende krachten (schaduw) en je eigen Licht en Meesterschap wat steeds dieper ontwaakt.

In welke fase van het ascensiepad zijn we beland en welke groeiprocessen, uitdagingen, valkuilen, oude verdraaiingen en programmeringen komen daarbij aan het licht in dit moment en de komende periode.

Welke menselijke emoties, oude gevoelens, chakra en dimensielagen worden aangetrilt? Welke persoonlijke gevoelservaringen levert dat op en hoe ga je daarmee om?

Een workshopdag die afgestemd is op de collectieve groeiprocessen, op dat wat Is en vooral ook op de persoonlijke processen van deelnemers. Puur bedoeld voor diepere bewustwording en handvatten! Zodat jij steviger in je hart, kracht, licht , vertrouwen en bewustzijn verankert wordt!

Workshopdag in co-creatie met elkaar en onder leiding van en in samenwerking met verschillende Ascended Masters, kristalwezens en Moeder Aarde.

 

Deze workshop is voor iedereen! Ongeacht hoe lang je al wakker bent, hoe bewust je al bent, hoeveel je al gedaan gedaan hebt aan groei of niet!

 

workshop van 10.00 tot 16.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!