Laden Evenementen

De Nefertari Code

(Activatie workshop)

 

Ons Vrouwelijke Bewustzijn kent vele verschillende golflengtes of dimensielagen en alle daarbij behorende kwaliteiten.

In deze tijd waarin we steeds dieper weer in verbinding aan het komen zijn met onze Vrouwelijke Blauwdruk, worden laagsgewijs steeds andere sub dimensies of golflengtes ook weer aangeraakt om te ontwaken.

We resoneren allemaal op persoonlijke en collectieve velden mee, ook in onze Man-Vrouw Blauwdruk lagen. En zij weerspiegelen delen van ons Totale Zijn.

Sommige van deze lagen zijn door Ascended Masters in een belichaamde menselijke vorm ook op aarde verankert gedurende een of meerdere incarnaties. Op deze wijze werden ‘broodkruimels’ achter gelaten om in latere tijden (deze tijd nu dus!) onze weg naar Huis weer te kunnen vinden.

Enkele bekendere Meesters op aarde zijn bijvoorbeeld Jezus en Maria Magdalena. Maar er zijn ook vele anderen geweest. Die ieder andere coderingen, mogelijkheden en ‘broodkruimels’ hebben uitgestrooid op aarde. ‘Broodkruimels’ die stuk voor stuk belangrijk zijn en bijdragen aan het stap voor stap herstel van ons bewustzijn in wie wij werkelijk Zijn.

In deze workshop staat vanuit dit kader de energie van farao-vrouw Nefertari centraal.

Nefertari heeft een essentiële Meesterrol vervuld in samenwerking met haar Tweelingstraal Ramses II in het oude Egyptische verleden. Hun rol had alles te maken met het dieper in de materie en menselijke ervaring brengen van wat dualiteit en ongelijkwaardigheid (tussen man en vrouw) inhield. Een diepere verdraaiing de meegegeven werd aan de collectieve velden en imprint in het aarde bewustzijn op dat moment, waarop ons Ego Zelf zich steeds verder kon gaan ontplooien,

Deze ervaringen van ego-afgescheidenheid op menselijk vlak hebben wij als Ziel gedurende vele duizenden jaren en vele levens steeds verder in verdieping ervaren en beleefd, be-meestert zelfs. We zijn tot in de diepste donkerte daarin gedoken om te ervaren wat dat inhield. Daar beschadigt door geraakt en steeds verder van Bron afgedwaald.

En in deze tijden zijn we op weg terug naar Huis, naar ons innerlijk, ware potentieel en de her-innering aan eenheid, voorbij de afgescheidenheid.

Welke specifieke rol heeft Nefertari voor deze collectieve processen vervult? Welke effecten en beweegredenen vanuit het Kosmisch Plan zaten daar achter?  En welke coderingen draagt het Nefertari bewustzijn voor herstel daarvan in deze tijd?

De Nefertari code is een energetische codering binnen het Vrouwelijk Bewustzijnsveld die ook in ieder van ons aanwezig is. Bewust of onbewust. En die gedurende deze workshopdag dieper weer gewekt en geactiveerd gaat worden.

Het is een codering (of energie frequentie) die door de omkering van heel oude verdraaiingen een enorme o.a. manifestatiekracht weer terug kan brengen in je Bewustzijn. Een stuk van je Vrouwelijk Meesterschap, wat gelijkwaardig naast het Mannelijk meesterschap in jou, haar plek weer in mag nemen.

Het gaat hier over Oer Vrouwelijke (Tweelingstraal) Kracht van het Goddelijk Vrouwelijke Principe wat terug mag keren in haar oorspronkelijke waarde!

In belichaming in het hier en nu!

Vanuit de overleveringen en de meest prachtige Tombe van Nefertari zijn vele coderingen (‘broodkruimels’ ) bewaard en beschermd gebleven en dit zal een ingang zijn tot dit bewustzijnsveld en deze coderingen die ook innerlijk in bewustzijn aanwezig zijn.

Naast de nodige informatie, inzichten en geïnspireerde uitleg, uitwisselingen met elkaar, zullen we tijdens deze workshopdag via verschillende gechannelde afstemmingen steeds dieper de Nefertari code in ons Zelf gaan openen, ervaren, her-inneren en activeren!

 

 

workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!