Laden Evenementen

De Ra-codering,  de Gouden Stralen van Ra en de verbinding met Ma’at

(Activatie workshop)

 

De zon is op weg naar zijn hoogtepunt, de zonnewende, die astronomisch onze zomer aankondigt.
Ra (als weerspiegeling van deze fysieke zon) is rijzende en straalt ‘zijn’ Gouden Stralen over ons uit.

De frequentie van Ra is essentieel voor onze levenskracht, , Meesterschap, Bronverbinding, vernieuwing en wedergeboorte in ons Zelf. Niet voor niets speelde de energie en aanwezigheid van Ra in het oude Egypte gedurende alle tijden en dynastieën zo’n belangrijke rol.

Ra beschijnt ons in vele Gouden Stralen en verschijningsvormen, die allen een stukje van Bronkracht weerspiegelen en ons helpen her-inneren aan onze innerlijke Bronverbinding.

Wanneer Ra zijn hoogste punt aan de hemel bereikt, en de periode daar voor en er na, stralen zijn Gouden Stralen het sterkst. En dit is dan ook een periode waarin we ongelooflijk kunnen groeien, dieper kunnen her-inneren en innerlijk verder kunnen activeren.

De Ra frequentie bezit de Sleutelcoderingen voor het belichten van onze weg door de ‘Onderwereld’ hier op aarde (de schaduw, onbewuste lagen, ego, dualiteit en wonden). En het ‘verslaan’  van de ‘innerlijke demonen’:  je eigen angsten, emoties, gekwetste delen, onzekere delen, onbewustzijn, wonden en oude patronen en programmeringen. Lagen die ons allemaal vast houden in de oude matrix van de illusionaire 3D wereld.

De Ra codering in je Zelf kan, wanneer deze gewekt is, steeds de hernieuwende kracht naar je toe brengen van je eigen Licht, Bronverbinding, Levensenergie, schepping en herschepping, overstijgen van schaduw en onbewustzijn, helder Goddelijk Perspectief, inzicht en overzicht, Meesterschap en heel veel meer.

Ra is ook een Goddelijke Vader codering, een bewustzijnsveld wat vele andere dimensievelden en frequenties heeft geschapen en geboren heeft laten worden. Ook deze codering is aanwezig in jouw Bron Bewustzijn: welke kern van Schepperskwaliteiten en Scheppende Kracht ben jij in je Essentie?
Waarin liggen nog beschadigingen, gebrek aan vertrouwen, afscheiding in jouw Goddelijke Vader/Bron verbinding. En wat heb jij nodig om dit te helen?

Ra werkt nauw samen met Ma’at, de Goddelijke Uitlijning met Bron. En ook deze verbinding zal sterk bekrachtigd en dieper geactiveerd worden in deze workshopdag. Om steeds dieper in zuivere verbinding met Bron in jou te leven, op alle lagen, ook als mens op aarde.

Wanneer de Ra codering dieper innerlijk geactiveerd wordt, gaat je Gouden Bewustzijn weer zoveel krachtiger stromen en stralen en wordt jouw unieke Gouden Blauwdruk van Meesterschap weer dieper toegankelijk. Wanneer dit in combinatie met de Ma’at codering gebeurd, kan dit ook veel dieper doorstromen door al je Wezenslagen heen, naar  wie jij nu Bent als mens op aarde.

Deze workshopdag is gericht op die Gouden Stralen die Ra voelbaar gaat maken in je Zelf gedurende de afstemmingen. Waardoor  je een steeds dieper begrip, ‘gevoels verstaan’ en herinneren binnen treed in je eigen Blauwdrukvelden.
Hoe diep in (bewuste) verbinding met Ra in jou kun en durf jij je eigen ‘Onderwereld’ te doorkruizen, helen, herscheppen en je ‘innerlijke demonen verslaan’?
Welke innerlijke Gouden Zonnekracht in jouw bewustzijn kan nu ontwaken?
En in hoeverre je deze via de Ma’at codering al door kunt trekken naar je menselijk bewustzijn, om Levend Stralend Meesterschap op aarde te belichamen.

Deze workshop zal ook volledig afgestemd zijn op dat wat de Ra en Ma’at frequenties deze dagen gaan vrijgeven in overeenstemming met de persoonlijke Blauwdrukken, groeiprocessen en energieën van de deelnemers die aanwezig zijn.

Naast de nodige informatie, inzichten en geïnspireerde uitleg, uitwisselingen met elkaar, zullen we tijdens deze workshopdag via verschillende gechannelde afstemmingen steeds dieper de Ra en Ma’at code in ons Zelf gaan openen, ervaren, her-inneren en activeren!

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!