Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie tweede 6-6-11 Portaal

 

Na de energie van de nieuwe maan,  op 15-6-2018 wat ook weer resoneert op een (tweede) 6-6-11 energie en in combinatie met de Universele Kosmische trillingen die nu aanwezig zijn, geef ik  weer een afstand activatie en transmissie.

Dit is nieuw!!  Niet op een avond maar op een ochtend en wel om 11.00 uur, omdat daarin de energie van de 11 (transformatie en Meesterschap) en de 00 (uitlijning met Bron en reset van energie) naar voren komen!
De 15-6 energie gaat over de uitlijning met de 5 elementen/ bouwstenen voor nieuwe schepping, om jouw nieuwe Zelf in de vorm (op aarde) te zetten.
De 6-6-11 energie gaat over het werkelijk vormgeven en manifesteren van alle vernieuwing en doorlopen groei in je aardse leven.

Wat zich laat voelen is dit de gebundelde krachten van Lichtwezens die zich ‘Zij van het Huis van Horus’ noemen en de ‘Lion Beings’ die vanuit de Sirius frequenties werken, komen ondersteunen, om ons de trillingswijzigingen en mogelijkheden van deze nieuwe maan dieper te helpen integreren.
Zij laten sterk voelen dat zij resoneren op de ‘Tweelingen’- energie die heel veelzeggend is en op een ander niveau ook op de resonantie van bij elkaar horende polariteiten (die samen Een zijn), die wij innerlijk allemaal in ons dragen.

Daarnaast werk ik al enkele weken weer intensiever met deze Sterren Broeders en – Zusters (Lichtmeesters) samen, al zijn zij al jaren geen onbekende in mijn leven, groei en werkzaamheden hier op aarde.
Het zijn zeer wijze en krachtige Lichtwezens die naast diepe inzichten ook een grootse transformerende en scheppende kracht in je kunnen wekken en o.a. je eigen hogere Zelven en Blauwdrukken kunnen helpen her-inneren, integreren en activeren.

Zij zijn momenteel ook weer krachtiger en actiever aanwezig in het kader van alle trillingswijzigingen waar we deze (en komende) maanden doorheen gaan. Met o.a. de Godinnen Portalen en de Leeuwenpoort frequenties in aantocht.

Dus hun aanwezigheid gedurende de nieuwe maan en deze 6-6-11 afstand activatie beloofd een krachtige te worden! Die niet alleen de mogelijkheden van deze nieuwe maan energie benut, maar je energetisch ook helpt voor te bereiden en uit te lijnen met alle nog komende energetische shifts van de komende periode!

Voel je de resonantie??
Weet dat je welkom bent om deel te nemen deze ochtend!

De afstand activatie en transmissie vind plaats op vrijdag 15 juni van 11.00 tot ongeveer 11.45 uur, en de investering in je Zelf daarvoor bedraagt € 33,33 incl. BTW. en uitgebreid verslag die je naderhand ontvangt.

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: