Laden Evenementen

De weg van Ma’at in 2019

 

De weg van Ma’at, zoals dat ooit in het vroegere Egypte werd genoemd, gaat over de heldere rechte lijn van leven in lijn met de Bron.
Dat was toen, en dit is nu. Maar aan dit principe van leven in lijn met Ma’at is in feite niets veranderd. De weg van leven in lijn met Ma’at gaat over het leven in grootst mogelijke zuiverheid, leven van al jouw hogere kwaliteiten, je scheppingskracht, in je dagelijks leven. Leven in spiritueel bewustzijn, helderheid, rechtvaardigheid, vanuit je hart en in uitlijning met Al Wat Is.

Ongeacht welke (spirituele) weg je volgt, is dit altijd de rode lijn die door alles heen loopt. Je bewust(er) worden van wie jij Bent, als mens (in het klein) en als Bronwezen (in het groot).

Deze workshopdag staat in het teken van Maát als frequentie, als rode lijn, als afstemming door je leven(s) heen.
Waar kun jij al ‘in Ma’at Zijn’ en waar nog niet?

De Ma’at frequentie werd vanuit de oude tijden uitgebeeld als een Godin (Netert) met vleugels en een struisvogelveer op haar hoofd. Wat betekend deze symboliek en welke boodschappen zitten hier in voor het Nu en onze groei nu?

De frequentie van Ma’at is oneindig liefdevol, en straight, letterlijk als een rechte lijn door al je lagen, levens en lichtlichamen heen.

In de resonantie van dit jaar 2019 waarin het ook gaat om het leven van je rechte lijn/ uitlijning in alle ervaringswerelden, komt Ma’at helderder dan ooit aan bod.
Levens in lijn met Ma’at betekend alle lagen van wie jij Bent, alle wezensdelen samen brengen en laten samenvloeien. Zodat jouw hoogste potentieel in alle lagen van wie jij Bent toegankelijk is en belichaamd kan worden.
Hoger Zelf delen, Lichtbegeleiding, sterrenwezens- en Zelf delen, wie jij bent in de aarde en door alle levens heen. Alles mag op lijn worden gebracht met elkaar.
Vanuit de Ma’at frequentie gebeurd dat in de meest zuivere vorm van gelijkwaardigheid en integriteit.

In de energie van de 2-maand (februari) waarin het gaat om Oorspronkelijke Blauwdrukken weer in lijn met alle lagen brengen (de 2019 energie).
En in de energie van de 16, die ook de 7 is.
De 16 energie gaat over alles in lijn brengen met de materiewereld, in jouw mens-zijn en menselijk leven  (gronden) dus. En de energie van de 7 weerspiegeld de Goddelijk Vrouwelijke Scheppingskracht. De Vrouwelijke Lijn, Ma’at energie dus ook!

In samenwerking met verschillende Lichtbegeleiding en met name met de Ma at frequentie zelf zal deze activatie workshopdag vorm mogen krijgen.

Het Bewustzijn van Ma’at als frequentie van Bronaspect en weg naar Leven vanuit Bron,  zal in ieder vandaag de innerlijke Ma’at codering helpen (dieper) te wekken en te activeren.
Wat dit exact inhoudt zal aan bod komen in de workshop. Maar in het kort betekend dat een dieper uitlijning met je eigen Bron Bewustzijn (actiever) gaan leven.

 

Meer informatie over de energie van 2019 vind je hier (verschillende artikelen).

 

Datum: zaterdag 16 februari 2019 van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!