Laden Evenementen

Hathor & de Hathors – Healing dag

-Hathor en de Hathors: Sound Healing, initiaties, activaties-

 

Deze dag staan de frequenties van Hathor en de Hathors centraal. We gaan krachtig het verschil ervaren tussen de energieën van de ‘Godin’ Hathor en die van de Hathors, die vanuit de sferen van Venus werkzaam zijn.
Wie zijn ‘zij?  Of m.a.w. wat zijn deze bewustzijnsvelden en golflengtes? En hoe kun je ermee samen werken? Hoe kunnen deze energieen bijdragen aan jouw ascensiepad, healing en persoonlijke groei?

Naast informatie en uitleg staat vooral ook het zelf ervaren en beleven centraal.
We zullen uitlijnen en verbinding maken en interactie aangaan met deze bewustzijnsvelden en van hieruit diepgaand samenwerken aan persoonlijke groeithema’s, healing, bewustwording, zodat je mogelijk nieuwe krachtige handvatten en ‘gereedschappen’ voor je eigen verdere groei zult ontvangen.

We zullen via de Hathors ook gaan werken aan openingen in je keelgebied (manifestatiekracht) en de helende stem. D.w.z. dat we ook zullen werken met soundhealing en je eigen helende Zielsklanken en gechannelde Hathor klanken. (Je hoeft hiervoor niet te kunnen zingen!)
Eventuele blokkades op je stem, keelgebied of (onbewuste) schaamte voor jouw stem zullen aangeraakt mogen worden om te gaan helen.
Wanneer jouw keelchakra in uitlijning met de rest van je wezen vrij kan stro

men, zal je kracht om te manifesteren enorm toenemen.
De bedding die de Hathor frequentie daar in bijdraagt zal er een zijn van oneindig liefdevolle bedding. Terwijl de Hathors juist je eigen helend vermogen via klank en kleur en volledig je Zelf mogen Zijn zullen activeren.

Meer info over verschillen tussen Hathor en de Hathors vind je alvast hier.

In de workshop echter zal er meer toelichting zijn en gaan we dit diepgaand zelf ervaren!

 

 

Workshop van 10.00 uur t/m ongeveer 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!