Laden Evenementen

Kennis maken met Kristal energie

Leren werken en spelen met Kristal energie!

Kristallen zijn de juwelen van Moeder Aarde, die niet alleen prachtig zijn om te bekijken, maar ook nog eens geweldige energieen bevatten die ons krachtig kunnen bijstaan in helingsprocessen en bewustwording.

De Kristalwezens (het bewustzijn van de kristallen) resoneren nog op Eenheidsbewustzijn en zijn zo een prachtig voorbeeld van Eenheidslicht dat zich in de materie manifesteert.

Kristallen fungeren als prachtige spiegels om onze eigen ‘vergeten’ kwaliteiten weer te helpen her-inneren en ons energetisch die zetjes in de rug te geven om die delen in ons weer ‘aan te kijken’, te omarmen en te integreren.

Deze workshop is bedoeld voor ieder die kennis willen maken met deze waarde, werking en functies van de kristallen, zodat zij een prettige en veelzijdige  ondersteuning kunnen bieden op jouw levenspad. Voor ieder die nieuwsgierig sis hoe je nu met kristallen kunt verbinden en hen helende werking kunt ervaren. Maar ook voor hen die al met kristallen werken en graag willen leren om op een multidimensionaal level te leren connecten en samenwerken.

Deze workshop is voor iedereen met belangstelling te volgen en biedt een klein voorproefje op wat er mogelijk is en wat veel dieper ontdekt en beleefd zal kunnen worden in de Multidimensionaal Kristal Master Opleiding.

 

Bij het werken met Kristallen

Op de eerste plaats staat de ontwikkeling van jouw bewustzijn, want des te verder jouw bewustzijn open gaat, des te sensitiever wordt je en kunnen jouw blauwdruk kwaliteiten naar voren komen om belichaamd te worden.
Jij Bent de sleutel in het werken met kristal healing en – reading in welke vorm dan ook, want alles valt of staat met de ontwikkelingsweg die jij doorlopen hebt en de reikwijde van jouw bewustzijn.
De kristallen zijn daarbij de spiegels die je helpen je bewustzijn verder te ontplooien en te openen voor steeds hogere bewustzijnslagen en – frequenties van jouw Godsbewustzijn. Door de samenwerking vanuit gelijkwaardigheid met de kristallen aan te gaan groei je in beide tegelijkertijd: in jouw bewustzijn, in je sensitiviteit voor kristal energieën en ga je steeds verder open om hen ’te verstaan’ en nog krachtiger samen te werken, voor welk doeleinden dan ook.
Het gaat om samenspel, gelijkwaardige verbinding en van daaruit ontstaat heel veel moois.

Vandaag is deze workshop gericht op een introductie in de oneindige mogelijkheden en helende potenties van de kristallen.

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 133,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Deze workshop is een voorproefje op de Kristal Opleiding die in april 2023 van start gaat!

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!