Laden Evenementen

 Licht & Schaduw: Polarisatie van je bewustzijn en daar aan voorbij!

 

We kennen het allemaal: we bestaan op een bepaald niveau uit en ervaren doorlopend licht en schaduw. Binnen ons Zelf en in de wereld waarin wij vertoeven.
Het kan geregeld een fikse strijd (innerlijk) opleveren wanneer je dealt met schaduw velden, en uiteraard vinden de meesten de eigen lichtkracht veel prettiger voelen.
Wanneer we steeds dieper toegroeien naar Zelf Realisatie echter mogen we steeds bewuster worden van onze schaduw- en onze licht kanten, en mogen we leren deze steeds meer e harmoniseren, balanceren en overstijgen.
In deze workshopdag gaan we meer licht werpen op jouw persoonlijke schaduw en licht velden, op persoonlijke processen waarin polarisatie en dualiteit in jou nog hardnekkig en bijna onverwoestbaar aanwezig is. We gaan voelen, kijken, onderzoeken en ontdekken waar ‘ingangen’ zitten om hardnekkige patronen van polarisatie te doorbreken en hoe je steeds dieper vanuit balans, (h)erkennig en  harmonie  ‘je midden’ in kan nemen. Waarbij beide kanten in je Zelf erkent worden, maar ook overstegen.

Diepere bewustwording van jouw innerlijke schaduw- en Licht krachten. Hoe jij daar als mee om kan gaan, waar geef je gehoor aan, wat durf je aan te kijken en waar kun je ‘doorheen stappen’ om een  groter Potentie veld in je Zelf aan te raken voorbij het dualistische perspectief.

In de workshop staan zowel delen, uitwisselen, zelfonderzoek, teaching als (gechannelde) afstemmingen centraal. Om zo helder mogelijk jouw processen en groei te belichten en bewust te krijgen. Innerlijk onderzoek en praktische handvatten zodat het ook praktisch toepasbaar wordt in je dagelijks leven en groei!

Deze workshop vind plaats, een dag voor een gedeeltelijke zonsverduistering op 26-2-18.  Waarbij de energie gericht zal zijn op het belichten van je schaduw- en licht krachten. Door al met dit veld te verbinden, een dag van te voren, zul je des te bewuster ‘gebruik’ kunnen maken van de trillingen die de gedeeltelijke verduistering voor het collectief veld gaat vrijmaken!

 

Workshop van 10.00-17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!