Laden Evenementen

De Blauwdruk van de Oorspronkelijke Mens in je basis

 

Deze workshopdag is gericht op het geven van verheldering en inzicht in de collectieve trillingsverhogingen waar we allemaal op dit moment doorheen gaan. Dieper en dieper wordt ons basis chakra aangetrilt om dieper te openen en steeds dieper alle oude ballast uit te zuiveren.

Dit kan soms in de menselijke beleving best een zware dobber zijn, want ook je fysiek lichaam, emotioneel en mentaal systeem komen helemaal overhoop te liggen. Alle facetten van je mens-zijn lijken in de hobbel, afgewisseld het ene en dan weer het andere groeiproces.

Deze opening en zuivering dient om ons steeds dieper weer ons Oorspronkelijk Goddelijk Mens-zijn te doen her-inneren en integreren. Dus alles wat niet meer past bij onze trilling mag getransformeerd, doorgrond, doorvoeld worden.

In deze workshop zul je verhelderende inzichten in je eigen groeiproces krijgen, meer zicht en feeling met waar jij staat in jouw persoonlijk proces en wat er in jouw bewustzijn om de aandacht vraagt.

Via gechannelde afstemmingen zullen we steeds dieper zelf gaan ervaren waar onze knelpunten zitten en hoe deze op te lossen of e omarmen zijn, hoe jij je Zelf kan helpen en coachen om steeds dieper echt in jouw Oorspronkelijke (Bron) basis te kunnen landen en te kunnen gronden.

Deze hoogfrequente workshop zal ook zeker op menselijk vlak heel erg veel gaan aanraken en aanreiken, in praktische zin, hoe jij er mee verder kan in jouw groei.

Tegelijkertijd zal het je hogere Blauwdrukvelden dieper mogen stimuleren en activeren om ‘in te dalen’ en zich te koppelen aan jouw menselijke ervaring en leven. En dus in je basis te gaan gronden!

De workshop wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers en hun persoonlijke processen, er zal dus ook meer ondersteuning, uitleg en informatie zijn die aansluiting vind op waar jij staat op jouw pad van groei!

Workshop van 10.00-17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!