Laden Evenementen

Lichttaal (light language)

Light Language is de universele taal van Licht die in vele dimensies gesproken wordt. Hoe kun jij jouw lichttaal ontdekken en uiten? Ontdek het nu!

De Taal van Licht is bijzonder fascinerend. Prachtige coderingen die via klanken, kleuren en symbolen een universele taal verbeelden die diepgaand helend en activerend effect op ons als mens kunnen hebben.

Deze workshopdag staat de Taal van Licht oftewel Light Language centraal.
Er zijn verschillende Talen van Licht die een universeel karakter in zich dragen. Denk aan Elfen taal, Draken Taal, Galactische talen.
De kracht van woord en symboliek komen ook aan bod vanuit afstemming op verschillende multidimensionale wezensdelen binnen je bewustzijn.
Dat vraagt dus een gerichte afstemming en bewustzijn op verschillende lagen van jouw Zelf, (uiteraard gaan we ook daarmee aan de slag vandaag).

Verder zullen we gaan belichten en ervaren:
Welke waarde heeft Licht taal voor jouw bewustzijnsgroei, jouw DNA activatie en heling van oude patronen?
Welke Lichttaal kwaliteiten draag jij mee in je bewustzijn en zijn er klaar voor om ontdekt te worden? Hoe kun je hier verder in groeien en mee werken? Wat voor waarde draagt dit voor jouw ascensie proces en multidimensionale bewustzijn?

Verschillende uitdrukkingsvormen, de waarde ervan, herkomst en zelf afstemmen op jouw innerlijke Light Language zullen centraal staan.

Krachtige helende, activerende, bewust makende klanken, symbolen of andere vormen van Lichttaal leren ‘channelen’ vanuit je eigen bewustzijn.

In afstemming op de aanwezige groep deelnemers, vanuit een diepe gronding en veilige bedding zal dat wat in deze energie ontdekt wenst te worden belicht worden. Het blijft dus nog even een beetje een verrassing hoe dat vorm zal mogen gaan krijgen en welke Light Languages centraal zal mogen staan.

 

Workshop van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!