Laden Evenementen

Nieuwjaars consulten 2023

(vanaf januari 2023)

 
Wat ligt er voor jou op je pad te ‘wachten’ in 2023? Waar mag jouw focus liggen in je groei? Welke Meesterschapskwaliteiten of uitdagingen in groei kun je verwachten?
 
Omdat het de afgelopen jaren een groot succes was, mensen er sinds vorige maand al om vragen en door een groot enthousiasme van mensen die dergelijke nieuwjaars consulten hebben ontvangen, bied ik vanaf 1 januari 2023 ik weer de jaarlijkse start-van-het-jaar of nieuwjaars consulten aan.
Deze nieuwaars consulten omvatten een persoonlijke afstemming op jouw energie in combinatie met de Blauwdruk en potentie die 2023 zal bevatten.
 
Let wel, het is GEEN toekomst voorspelling, maar wel een gerichte afstemming om te zien waar jouw energie insteekt en mee resoneert in de energie van het 2023.
 
Dat kan handig zijn om meer inzicht te krijgen over wat er speelt in je processen en waar je aandacht naartoe mag gaan om je Zelf steeds opnieuw te kunnen ondersteunen in jouw bewustwordingsproces.
 
 

Nieuwjaar energie

 
Tijdens de overgang van oud naar nieuw, van 31 december 2022 naar 1 januari 2023 stappen we niet alleen een nieuw jaar in, maar ook een nieuw energieveld.
Plus 1 januari is meteen een krachtig transformatie portaal (1-1-2023 energie) die je helemaal gaat uitlijnen met de nieuwe jaar trilling.
 
De energie van 2023 gaat weer andere groei- en bewustzijnsprocessen wekken, stimuleren en activeren dan 2022 heeft gedaan.
Dat betekend enerzijds een verdieping van alle al doorlopen groei en tegelijk ook vernieuwing.
 
 

Wil jij alvast wat meer handvatten en inzicht wat de energie van 2022 voor jou gaat brengen?

 
Vanaf 1-1-2023 biedt ik in januari daarvoor de speciale nieuwjaars consulten aan!
Deze omvatten een multidimensionale bewustzijn-afstemming voor jouw proces en groei in de energie van 2023.
Om de eerst volgende thema’s, richtlijnen en aandachtspunten voor jouw processen in 2023 helder aan het licht te krijgen. Hoe bewuster deze zijn, hoe gerichter je daarop kan focussen of afstemmen.
Ik werk hierbij zowel met mijn eigen multidimensionaal bewustzijn (‘reading’, multidimensionale vertaalslag of duiding) als ook met de Egyptische kaartenset om het echt concreter in de ‘stof’ (aardse energie) te krijgen.
De getrokken kaarten kunnen voor jou daarbij ook een handvat en ingang zijn om je eigen processen dieper te ondersteunen en bekrachtigen.
 
 

Praktisch

 
Het 2023-nieuwjaars consult is een consult op afstand waarvan je (anders dan voorgaande jaren géén getypt verslag maar een) een mp3 opname per email ontvangt!
Het is een consult met een krachtige impact, die helder inzicht of bekrachtiging kan geven in jouw groei door het nieuwe jaar heen, leert de ervaring van afgelopen jaren.
 
Naast informatie, richtlijnen en inzicht, zal er ook een transmissie of healing tegelijkertijd naar je toe gaan stromen in deze nieuwjaars consulten, die je bewustzijn in beweging brengt en je trilling verhoogd.
 
Graag ontvang ik bij aanmelding je naam, recente pasfoto voor het consult.
De uitwisseling voor dit 2023- nieuwjaars consult bedraagt € 77,- per persoon.
 
Voor de helderheid:
*Consulten worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht het net als vorige jaren storm lopen, dan kan het betekenen dat je wat langer op je consult zult mogen wachten.
Bij aanmelding zal ik je daarvan op de hoogte stellen, indien nodig.
 
*De consulten worden gedaan nadat de uitwisseling is gerealiseerd, om misverstanden te voorkomen. Betaling mag overgemaakt worden vanaf 1-1-2023! (Liefst niet eerder!)
 
*Ook al zullen de consulten pas vanaf begin januari 2023 gaan starten, kun je je nu al wel vast aanmelden mocht je dat willen! Aanmelden kan en mag via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!