Laden Evenementen

Afstand activatie 1-1 Portaal

We stappen vandaag via het 1-1 portaal de energie van 2023 in. Een totaal  andere energie en nieuwe fase van groei en bewustwordingsprocessen.

Door bewust met elkaar te verbinden en in het veld van de 1-1-2023 aanwezig te zijn, stappen we heel bewust deze nieuwe energie binnen en lijnen we uit tot dep in de basis met deze nieuwe jaar energie.

Het 1-1 portaal draagt een energie die ons gaat ondersteunen om op beide benen in de nieuwe energie, het jaar 2023, in te stappen.
De 1-1 energie gaat over het in lijn zijn met Bron, met jouw Zijn en op beide benen gelijkwaardig en stevig staan. Aanwezig zijn in je basis(chakra) kwaliteiten die reeds bemeesterd zijn door al je achterliggende groei heen.
Het is een energie van bekrachtiging en bemoediging om jouw Zijn te manifesteren in de energie van het nieuwe jaar.

 

In deze transmissie en activatie wordt ingetuned op de potentie en frequentie van het moment, de aanwezige deelnemers en vanuit een veilig, gedragen en diep gegrond bewustzijn.  En biedt daarmee zowel een reset, transformatie, bekrachtiging als een vernieuwende energie aan.

Dit zal de basis energie zijn van waaruit de activaties en transmissies deze maand zullen plaats vinden. Hoe dat verder invulling krijgt zal keer op keer verrassend (en afgestemd op bovenstaande) zijn.

Deze afstand activaties en transmissies dienen ter bekrachtiging, ondersteuning verheldering en stimulans van je eigen persoonlijke bewustzijnsgroei en groeiprocessen.
Meer (algemene) info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

Deze afstand activaties en transmissies zijn als op zichzelf staande activaties te volgen.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl. btw en mp3 opname waarvan je de link per mail nog diezelfde  avond (na de afstemming) ontvangt.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.00 uur (soms met wat uitloop).
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Nieuwe manifestatie vorm: met mp3 opname

Naderhand niet een geschreven verslag, maar een mp3 (geluids) opname met de afstemming en transmissie die in deze energie en met de deelnemers (op afstand) plaats vind.

 

Hoe werkt het?

Ten tijde van de activatie stem je je op je eigen manier af (zoals gebruikelijk tijdens deze transmissies) op afstand en ik verbind je energie en bewustzijn aan het groepsveld, zodat de energieen op jouw energieveld en bewustzijn overgedragen worden.

Na de activatie en transmissie ontvang je de mp3 opname via een link in je mail zodat je de opname terug kunt beluisteren. Je hebt de energie en transmissie dan al op afstand energetisch ontvangen, maar de opname helpt om deze ook bewust (in je menselijke lagen en mind) te brengen. (Eigenlijk zoals het getypte verslag ook altijd werkt, maar dan net even anders).

Tevens helpt het beluisteren van de activatie je om de energie nog dieper (bewust) binnen te laten komen en of te integreren. En is deze opnieuw te herhalen/ beluisteren, zodat je ook gedurende de maand bijvoorbeeld daar weer verdieping of ondersteuning in kunt gaan ervaren.

 

Kun je op het moment zelf niet mee doen? Geen enkel probleem!

Je kan ook via de opname en je eigen afstemming tijdens het beluisteren deze energieen dieper ontvangen, ‘binnen halen’ en integreren. Dat werkt ne zo goed als gelijktijdig meedoen met de activatie.

De energieen werken voorbij  tijd en ruimte’ (die binnen de matrix werkzaam zijn) en dus kan het ook met terugwerkende kracht en of op later tijdstip even effectief zijn.

Let op: deze opname is geen professionele studio opname, ik probeer bijgeluiden zo veel mogelijk te beperken en vermijden, maar kan dat nooit helemaal uitsluiten!

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!