Laden Evenementen

Oorspronkelijke Blauwdrukken van jouw kracht her-inneren

I.s.m. de Lion Beings & Sisterhood of Sekhmet

In de energieën van deze tijd afgestemde workshop die diepere transformatie, bewustwording en activaties van het Goddelijk Vuur in je eigen hart zal ontsteken zodat  je steeds krachtiger in jouw rechte lijn/ uitlijning en midden zal gaan staan.  Waardoor je niet meer vatbaar bent voor trekkende energieen van buitenaf die je uit balans halen.

We zullen activaties doorlopen vanuit Sirius (Blauwdrukvelden), Andromeda (Liefdesvelden) en Lyra (Oorspronkelijke Mens Code) om hoger zelf delen weer te gaan her-inneren en ophalen die je gaan helpen bij het realiseren van jouw Zelf, uitlijning en kracht in het hier en nu mens-zijn.

In samenwerking met grootste Meestervelden vanuit de Galactische Feline Families zoals de Lion Beings, die in vele (verschijnings) vormen en via diverse sterrenstelsels ook werkzaam zijn IN ons, buiten ons en voor ons aardse Ascensieproces.

Feline Beings in allerhande frequenties en verschijningsvormen van o.a. Andromeda, Sirius en Lyra zullen deze dag met ons samenwerken in ons innerlijke her-inneringsproces om onze innerlijke ‘leeuwen- en leeuwinnen krachten’ weer te gaan herinneren, activeren en belichaambaar te maken.

Met Sekhmet als ‘boegbeeld’ en gids in deze ontdekkingsreis zul je verzekerd zijn van diepe aanrakingen in bewustzijn, transformerende energieën, en grote kracht. Vanuit de energie van dit moment, zal je hart diep aangeraakt mogen worden, maar zal het ook mogelijk zijn om alles wat je reeds in 2020 doorlopen hebt in een diepe gronding te brengen, in juiste perspectieven (van hart en bewustzijn) kunnen plaatsen en zal je eigen helend/ magisch vermogen dieper gewekt worden. Om steviger in jouw kracht en midden (balans) te gaan staan zodat je vanuit een hoger perspectief zicht krijgt op wat IS. In jouw leven, groei en de wereld.

 

Verbindingen met de Leeuwinnen Kracht en de Zusterschappen van en via Sirius

In deze workshops gaan we nader kennismaken met de prachtige liefdevolle krachten van de Zusterschappen van Sekhmet. Dit is een liefdevol collectief bewustzijnsveld van Leeuwinnen en andere grote katachtige krachten die vanuit andere sterrenwerelden en via de velden van Sirius voor de nieuwe aarde werkzaam zijn. Zij, die je eigen Goddelijk Vrouwelijke Kracht Potentieel weer dieper zullen wekken. Prachtige Wezens, deze Lion People of Lion Beings en gerelateerde familie, die in sommige gevallen ook nog bekend zijn vanuit de Oudheid, zoals Sekhmet, Mut en Tefnut.

In verbinding met deze Zusterschappen zullen we diepere verbindingen dan ooit mogen gaan ervaren in ons Zelf, in verbinding met Sirius of andere sterrenstelsels en in onze eigen Goddelijk Vrouwelijke Kracht.

De Leeuwinnen Zusterschap werkt via de frequenties van Sirius, de bewaarplaats van de Oorspronkelijke Blauwdrukken op 6-dimensionaal niveau, omdat we vanuit deze frequentie weer dieper onze innerlijke oorspronkelijke kracht en zelfs mogelijke persoonlijke verbindingen met de Lion People/ Feline Families weer dieper kunnen gaan her-inneren.

Deze (Leeuwinnen) krachten zijn in de geschiedenis volledig misverstaan en onderdrukt  geraakt, juist omwille van de enorme kracht die zij bezitten. Echter deze kracht komt enkel voort uit en kan alleen blijven bestaan vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. En dat is wat de Zusterschap van Sekhmet ons ten diepste wenst te laten herinneren en ervaren.
Dat deze Kracht voortkomt uit liefde is vaak misverstaan en vanuit angst ervaren, waardoor de kracht van het vrouwelijke dieper onderdrukt werd.

Zij zijn grootse Meesters en liefdevolle Wezens die in deze tijden van verandering weer dienstbaar zijn aan de transformatie van de nieuwe aarde en aan hen die daarvoor open staan, in hun eigen groei. Zij kunnen ook hoger zelf delen van je eigen wezen op andere bestaansniveaus zijn, en ook dat mag in deze tijd langzaamaan weer gaan ontwaken in her-innering.

De gechannelde afstemmingen en healingen die zij aanreiken, de inzichten en verheldering die zij kunnen geven, kunnen je echt bekrachtigen in het diepe her-inneren en Zijn wie jij Bent. Zij kunnen ongeheelde facetten van je Vrouwelijke Blauwdruk liefdevol helpen helen met hun aanwezigheid en aanwijzingen. Maar ook verwonde mannelijke krachten helpen onderzoeken , helen, balanceren en dragen. Het één staat immers niet los van het andere.
Zij kunnen je Scheppende Krachten van het Vrouwelijk Veld weer dieper activeren (helend vermogen, magie, transformatie kracht, potenties en krachten van je multidimensionaal hart, etc.)

The Sisterhood of Sekhmet is een Collectief Bewustzijnsveld van hoge Multidimensionale Meesters die de Kracht van Onvoorwaardelijk Liefde belichamen.  En dit in ons Bewustzijn weer komen aantrillen.
Dit kan met een enorme power en of  met een enorme zachtheid gepaard gaan. Confronterend en of koesterend. Maar altijd diep transformerend en vernieuwend!

 

 

Elke workshop is anders, afgestemd op dat moment en de aanwezige deelnemers!

 

I.v.m. alle corona- maatregelen kan ik deze workshop aanbieden voor maximaal 3 personen.
Het voordeel ook daarvan is dat de workshop volledig op jouw proces afgestemd zal zijn en er volop persoonlijke aandacht, begeleiding en focus zal zijn!
Waardoor deze workshop dus  extra persoonlijk afgestemd wordt!

 

Workshop van 10.00 – 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!